3 důvody, proč by vás rozhodně neměl podvádět

Nevěra je stará jako lidstvo samo. A nebezpečná. Když si muž najde milenku, je vystaven i riziku úmrtí!

Společnost SANEP uvádí, že třetina Čechů přiznává nevěru, ale ve skutečnosti je toto číslo mnohem vyšší. A ani jinde ve světě to není o nic lepší. Podle studie uvedené v The Journal of Sexual Medicine 493 lidí z celkových 801 dotázaných by s klidným svědomím využilo nabídky sexu s nějakou neznámou osobou. Žádné rande či flirt, rovnou přímo sex.

Je to pohoršující? Nemorální? Nebudeme hodnotit, do jaké míry je nevěra špatná, pouze poukážeme na to, co hrozí mužům, kteří mají sex mimo svůj legální partnerský vztah. Pánové, třeste se!

3 vážné důvody, proč by vás muž neměl podvádět

1.    Poškodí si penis.

Když vás bude podvádět, a vy mu na to přijdete, zlomí vám to srdce. Jemu se ale může „zlomit“ úplně něco jiného – neméně cenného. Penis. Podle nedávného výzkumu publikovaného v časopise Sexual Medicine pánové, kteří mají mimomanželské poměry, trpí častěji na zlomeniny penisu. Prostě jeden neopatrný pohyb nebo úhybný manévr, v klacíku lupne, ohne se jako paragraf, tvář toho nešťastníka připomíná zmačkaný papír… Co se stalo?
Nečekaný zvuk mohlo způsobit přetržení vaziva a šlach. Tak dlouho se totiž chodívá se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Překlad: Hodně těch bouřlivých románků a vášnivých sexuálních setkání zahrnuje pohlavní styky na méně obvyklých místech typu koupelna, výtah, auto, kancelář… Když k tomu přičtete spěch nebo syrovou naléhavost, neštěstí je hotovo.

„Máte-li sex na méně standardním místě nebo ve fyzicky nepříjemné situaci, kdy nemáte svůj penis tak úplně pod kontrolou, nebudete mít možnost chránit jej před zraněním," říká Andrew Kramer, urolog a vedoucí studie z University of Maryland Medical Center.

2.    Přijde o majetek.

Věděli jste, že sexuální nevěra je nezákonná ve 23 státech Ameriky? „Tyto zákony jsou pozůstatkem minulé éry a nikdo se neobtěžoval, aby je z knihy zákonů vyjmul,“ říká John Mayoue-Atlanta, rozvodový právník, který pracoval s celebritami, jako jsou Chris Rock, P. Diddy a Jane Fonda. Ať už to někdo považuje za úsměvné, trapné či snad vhodné pro zavedení i v České republice, pokaždé rozvod končí stejně: rozdělením majetku. A to muže bolí víc než osina v zadnici. Vzdát se svého oblíbeného BMW je k pláči.

3. Našlápne si do hrobu.

Muži, kteří podvádějí své manželky, mají i další problém zvaný náhlá smrt. Výzkum publikovaný v Magazine Circulation uvádí, že z 5 559 lidí, kteří náhle zemřeli s diagnózou selhání srdce, je 75 procent záletníků užívajících si zakázaného sexu. Co způsobilo, že jejich srdce přestala bít? Vědci předpokládají, že ve většině případů tito lidé buď souložili s mladším partnerem či v neznámém prostředí, nebo svůj organismus zatížili nadměrným množstvím jídla a konzumací alkoholu v rámci sexuálních hrátek. 

Takže když si to shrneme, jedná se o víc škody než užitku. Muž si najde milenku a vystaví tak svůj penis nebezpečí. S pošramoceným nářadím se dozví, že je jeho poměr odhalen, takže přijde o všechno. A v závěru, zdrcen zprávami posledních dní, se mu při sexu zastaví srdce. Chlapi, nechcete si tu nevěru radši rozmyslet?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat