Nákupy snadno a rychle. Jde to i před Vánoci

06.12.2017 | Finance

Znáte to – chcete nakoupit zásobu potravin či dekorací nebo dárečků na Vánoce a v obchodě strávíte poslední zbytky mládí. Nekonečné fronty, zástupy lidí, kteří se prakticky perou o poslední krabičku s cukrovím... Tak tomuhle udělejte letos konec! Jak?

Jak se letos nezbláznit v předvánočních nákupů?

Tři kroky pro klidné nervy

Plánujte


Spoustu času, ale také nervů, vám ušetří skvělá služba Scan&Go, kterou můžete využít v každém z 15 hypermarketů Globus.

Nevyrážejte do obchodů „jen tak“. Pokud se ponoříte do nákupního centra, abyste teprve hledali inspiraci (a pak koupili každou hloupost, která vás uhodí do očí), stanete se jedním z těch stovek bloudících a vystresovaných lidí okolo vás. Namísto toho si doma sedněte, zamyslete se a do obchodu běžte s jasným nákupním seznamem. Tak strávíte v centru minimum času (kterého před svátky ostatně není nazbyt, že).

Neodkládejte

Pro mnohé z nás se šílenství v obchodech stalo důvodem, proč nákupy vánočních dárků nebo potravin k vánoční hostině odsouváme na poslední chvíli. Chyba. Zatímco před pár lety byli lidé, co všechno sháněli 23. prosince, takovou kuriozitou, dnes je to naopak. A tak jsou obchody tím plnější, čím víc se blíží Štědrý den. Proto se zhluboka nadechněte, napište seznam a do obchodů vyrazte hned zítra!

Zakažte si víkendy

A kdy vůbec nenavštěvovat obchodní domy? Ano, o víkendech. Jistě, to má člověk aspoň nějaký čas a energii, ale obojí rychle ztratí v davu dalších nakupujících. Raději se vydejte nakupovat po práci – většina „obchoďáků“ má do devíti do večera (některé i déle, když je ten advent). To jsou obchodní centra přeci jen o něco prázdnější.

Chytré nakupování = Úspora času i nervů

Velmi důležité také je, do kterého z obchodů před Vánocemi vyrazíte. Abyste se vyhnuli stání u pokladen a dlouhým frontám, zamiřte letos do jednoho z 15 hypermarketů Globus a vsaďte na službu Scan & Go. Tu mohly vyzkoušet také naše testerky. Jak byly spokojené?


Snadná obsluha, neustálý přehled o tom, kolik jste za nákup utratili. I to jsou výhody služby Scan&Go v Globusu!

Ačkoli jezdím do Globusu nakupovat poměrně často, ještě nikdy mě nenapadlo tuto službu vyzkoušet a pěkně jsem si vystávala fronty u pokladen. Holt síla zvyku. Po dnešní zkušenosti se službou Scan&Go už nebudu nakupovat jinak. Bylo to super. Jelikož jsem neměla zákaznickou kartičku, provedla jsem po netu registraci a kartičku jsem si vyzvedla v Globusu na informacích. Pak jsem si s kartičkou vyzvedla scanner, tak jak jsem to okoukala ve vašem videu, a vyrazila jsem na nákupy. Bylo to super. Jednoduché, přehledné (líbí se mi, že je na scanneru vidět jak jednotlivé položky, tak celková částka, takže člověk nepřetáhne svůj limit). Byla to zábava. Samoobslužných pokladen bylo hodně, takž zaplacení mi trvalo pár desítek vteřin. Ode dneška už nikdy nebudu stát v Globusu ve frontě a mrhat tak časem a nakupovat budu už jedině se službou Scan&Go. Rozhodně doporučuji, napsala nadšeně testerka Renda4141.

„Bonus kartu jsem si zařídila z pohodlí domova, a tak jsme po příjezdu do obchodu neztráceli žádný čas, jen ji vyzvedli na informacích. Se skenerem jsem nakupovala poprvé a hned mě nadchla jednoduchost jeho obsluhy, okamžitý přehled o aktuální útratě, možnost vše balit rovnou do nákupních tašek i rychlé odbavení na pokladnách vyhrazených speciálně pro Scan&Go. Obzvlášt' ted' v předvánočním čase jsme tak ušetřili spoustu času, popsala testerka splendidka.


Placení je jednoduché. A hlavně nevyndaváte zboží na pokladní pás ani nečekáte ve frontě!

„Člověk má skvělý přehled o útratě, přesně ví, kolik který produkt stojí (to za normálních okolností nebývá vždy samozřejmostí). Nakupování jde rychle a jednoduše, ovládání není složité. A obrovskou výhodou je samozřejmě skutečnost, že zákazník nemusí stát v dlouhé frontě před pokladnou, to je k nezaplacení zvláště teď v předvánočním čase, kdy je v obchodech spousta lidí... přidala se testerka witchie.

„Práce s Scan&Go je naprosto rychlá, jednoduchá, zábavná a hrozně moc to šetří čas. Líbí se mi tento inovativní moderní přístup a konečně STOP frontám! Naprosto všem doporučuji vyzkoušet tento způsob nakupování v prodejnách Globus. Já nakupovala v Globusu v Trmicích, kam pravidelně jezdíme nakupovat, a musím říci, že naprosto super zážitek. Nakupování mě bavilo mnohem více, připadala jsem si trošku, jako bych se vrátila do svých dětských let, kdy jsme si hráli na paní prodavačku. Takže opravdu super, a hlavně to mnohonásobně urychlí čas, člověk nemusí stát dlouhé fronty, nákup si skládá rovnou do svých tašek, které pak jen přendá do kufru auta a jede se domů. Určitě odteď toto zařízení budu používat, dříve jsem z toho měla trochu strach, ale teď už se toho nebojím a myslím si, že se toho bát nemusí nikdo,“ uzavírá testerka Ronika.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat