Jak snížit náklady spojené s údržbou dvorku a zahrady až o 80 %?

29.05.2018 | Finance

Se slevami až 80 % lze ušetřit na vybavení pro zahradu tisíce korun za „sezonu“. Výhodněji můžete koupit vše od sekačky na trávu, ručního nářadí, květináčů, grilů, zahradního nábytku až po semena květin, borovicové kůry apod. Nemusíte přitom slevovat na kvalitě, portál Akčníceny.cz pro vás hlídá výhodné nabídky ověřených prodejců, jako jsou hobby markety typu OBI, BAUHAUS, HORNBACH či supermarkety a hypermarkety Kaufland, Tesco, Albert apod.

Aby pro vás byla orientace v akčních nabídkách co nejpohodlnější, AkcniCeny.cz je pro Vás třídí do logických kategorií, k dispozici jsou vám samozřejmě i „klasickéakční letáky v elektronické podobě. Snadno si tedy ověříte, jestli se aktuální nabídka konkrétního prodejce vztahuje i na zboží, na které máte aktuálně „políčeno“.

Aktualizace nabídek na AkcniCeny.cz probíhá na denní bázi, tj. vždy máte k dispozici aktuální přehled. Stejně tak, Akčníceny.cz pro vás sledují výhodné nabídky napříč celou Českou republikou. Pokud některý z prodejců nabízí sníženou cenu jen na některé z poboček, i o této nabídce se dozvíte.

Pravidelná aktualizace vám umožňuje např. plánovat nákup na nadcházející víkend, na který máte připravenou oslavu narozenin spojenou s grilováním, tj. ušetříte na sladkých i slaných pochutinách, limonádách, masu na gril, grilovacích briketách apod. Zároveň, včas se dozvíte o akčních nabídkách na zboží dlouhodobé spotřeby, např. zahradního nábytku, grilu, dlažby apod. Ve všech případech, slevy dosahují až 80 %!

Koupit, nebo čekat dál?

Díky přehledu vývoje cen zboží si také snadno ověříte, jestli je aktuální akční nabídka skutečně výhodná, nebo jestli se naopak vyplatí s koupí počkat, viz níže příklad vývoje ceny Jacobs Krönung instatní kávy 200 g.

Navštivte ještě dnes portál AkcniCeny.cz, třeba je některá z položek vašeho nákupního seznamu k dispozici za výrazně nižší cenu než obvykle. Pospěšte si, zlevněné zboží mizí z regálů prodejců rychle!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat