Nebankovní půjčky dneška chtějí, aby žadatel doložil trvalý příjem

30.06.2019 | Finance

Moderní úvěry nejsou spojeny s velkou porcí administrativy, klient ale musí doložit, že na ně má.

V každém případě jsou vyřízené už za pár minut, lze říci, že jsou i poměrně dost oblíbené. Nízká míra papírování potěší kohokoli, kdo na peníze spěchá, protože dostat výplatu ještě dnes je velice důležité – některé výdaje zkrátka nepočkají a nelze je oddálit ani o jediný den. Jsou dostupné online, takže kvůli nim nikdo nemusí chodit na pobočku a hlídat si, jestli nejsou otevírací hodiny už u konce, protože pak by se musel dostavit zase další den. Na internetu se ale rozhodně ve čtyři odpoledne nezavírá!

Bez front a nekonečného čekání to jde přece také

Nebankovní půjčky jsou hodně rychlé, nemusíte si kvůli nim brát dovolenou kvůli návštěvě poboček, neboť všechno vyřešíte přes internet. Žádné otravné fronty, které se mohou táhnout celé desítky minut a okrádají čekající o jejich volný čas, co by jinak bylo možné trávit třeba s rodinou. Půjčit si přitom můžete na cokoli, co zrovna uznáte za vhodné. Nicméně, jedním dechem je třeba dodat, že se musíte opravdu dobře rozmýšlet, protože jak jistě víte – ne vždy je půjčka opravdu nutná a po kratší rozvaze možná i přehodnotíte výši částky, o které chcete záhy jednat. Raději dvakrát měřit a jen jednou říznout než naopak, to přece platí ve světě financí snad na 200 procent!

S transparentním poskytovatelem máte hned o starost méně

Klíčové je si dobře vybrat – stejně jako v životě. Nepůjde sice o tak důležitou volbu, jako třeba v případě životního partnera, ale pořád platí, že se nic nemá nějak zbytečně podceňovat. O tom, jak poznat, že jde o toho pravého nebo tu pravou, bychom určitě mohli nějakou dobu polemizovat a jistě neexistuje jednoznačná odpověď. Pokud však jde o to, zda je poskytovatel půjčky skutečně nanejvýš transparentní, tady už vám určitě poradit můžeme. Prověřte si například…

  • České sídlo. Zahraniční by nebylo tak docela v pořádku, zvláště v nějakých daňových rájích.
  • Dobrá pověst. Aneb co když nemůžete na internetu dohledat při vší snaze kladné reference?
  • Vyžaduje poskytovatel poplatek předem nebo chce příliš osobních informací? Tak tady pozor!

Pokud si zodpovíte tyto tři otázky, budete mít mnohem lepší představu o společnosti, která se vám jeví jako nejlepší v aktuální nabídce na trhu – ale potřebuje ještě trochu prověřit. S kvalitními referencemi a bez poplatků předem, se sídlem v Praze nebo jiném velkém městě v ČR, je rozhodně poskytovatel atraktivnější nad jiné.

Peníze? Ty zde určitě budou ještě během dneška

Na výplatu peněz nemusíte čekat dlouho, protože během čtvrthodiny odejdou na vaše bankovní konto a nebudete si muset dělat starosti, jestli dorazí dnes, zítra nebo až někdy po víkendu, kdy už je v podstatě ani nebudete potřebovat, protože si budete muset mezitím zřejmě najít jiné řešení svých finančních potíží. Pokud chcete mít perfektní přehled o každém čísle, je tu kalkulačka půjčky, která napoví, jestli zrovna ta vaše vyhlédnutá nabídka bude výhodná, nebo bude lepší se porozhlédnout ještě někde jinde.

Pozor na dluhovou past, nestaňte se zbytečně otrokem půjček

Může dobře posloužit, ale také by mohla dlouhou dobu krutě vládnout, kdybychom ji podcenili a dostatečně nepromysleli. Dluhová past je sice strašákem, který známe z médií, ale může se bohužel týkat snad každého – stačí si vzít půjčku, na kterou nestačíte a doslova vám přeroste přes hlavu. Nic podobného se ale nemusí stát, když si dáte dobrý pozor a budete sjednávat jen takový produkt, o kterém víte, že s jeho splacením nenastanou ani ty nejmenší komplikace. Skutečně, lepší je vše ještě jednou promyslet než se vrhat vstříc nějakému dobrodružství.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat