Prostreno.cz

Pražmy na tymiánu

Pražmy pečené s bylinkami.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 433 kJ / 103 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté osušené ryby ostrým nožem na kůži nařízněte a osolte. Dovnitř každé ryby vložte 2 plátky citrónu, 1 stonek fenyklu, porci jemně nakrájené šalotky a 1 stonek tymiánu. Ryby zabalte do potravinové folie a dejte na hodinu do lednice.
  2. Olej prošlehejte se zbytkem nasekaného tymiánu a citrónovou šťávou.
  3. Ryby vložte do kleští na grilování ryb, důkladně je potřete připraveným olejem a na rozehřátém grilu grilujte z každé strany 15 minut. Při grilování potírejte olejem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,50g
  • Sacharidy:

    65,10g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    102,80g
  • Vláknina:

    24,00g

Aktivita pro spálení: 103 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená pražma

(17 hlasů)
60min
554 kJ

Pražma s bazalkou a olivami

(7 hlasů)
35min
570 kJ

Pražmy na zelenině

(8 hlasů)
1h a 40min
441 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

hedvika
02.05.2016
moniika
02.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pražmy na tymiánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat