Prostreno.cz

Vepřové plátky v alobalu

Plátky vepřového masa se šunkou a žampióny

Ohodnotit
(6 hlasů)
sun
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 715 kJ / 171 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy3g
tuky13g

Ingredience na

  • 4 ks vepřových plátků - á 150-180 g
  • 1 lžíce hořčice
  • 2 lžičky nakládaného zeleného pepře
  • 4 plátky šunky
  • 150 g malých žampiónů
  • 4 snítky čerstvé majoránky
  • 200 g cherry rajčat
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 4 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Javorový sirup promíchejte s hořčicí. Maso osolte a potřete sirupem.
  2. Každý plátek masa položte na dvojitý kus alobalu. Na maso položte plátek šunky, 1/2 lžičky zeleného pepře, cherry rajčata, žampióny, snítku majoránky a zakápněte olejem.
  3. Alobal dobře uzavřete, položte na plech, vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte přibližně 35 minut.

TIP:

Maso můžete připravit také na grilu.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,99g
  • Sacharidy:

    157,08g
    • Cukry:

      70,00g
  • Tuky:

    132,67g
  • Vláknina:

    45,72g

Aktivita pro spálení: 171 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové plátky plněné petrželkou

(10 hlasů)
1h a 40min
1052 kJ

Vepřové plátky v hořčicové omáčce

(13 hlasů)
60min
1132 kJ

Vepřové závitky s datlemi

(7 hlasů)
45min
1075 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza těsto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky v alobalu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat