Prostreno.cz

Ryba s olivami

Zdravé porce ryby s olivami.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 628 kJ / 150 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy2g
tuky11g

Ingredience na

  • 4 porce filé z bílé ryby - á 180 g
  • 100 g vypeckovaných oliv
  • 2 lžíce kaparů
  • 4 snítky čerstvého tymiánu
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 4 špetky soli
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce octa balsamico

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Rybí porce dejte do máslem vymazané zapékací misky.
  3. Filé osolte, posypte olivami a kapary, přidejte snítky tymiánu, pokapejte olejem a octem balsamico.
  4. Pečte v troubě 20-25 minut.
  5. Odstraňte tymián a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,40g
  • Sacharidy:

    35,40g
    • Cukry:

      1,80g
  • Tuky:

    198,50g
  • Vláknina:

    20,00g

Aktivita pro spálení: 150 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba s limetkou

(12 hlasů)
45min
459 kJ

Mořský vlk s rajčaty

(7 hlasů)
1h a 5min
336 kJ

Tilapie se špenátem

(7 hlasů)
60min
465 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryba s olivami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat