Prostreno.cz

Halibut na másle

Jemné rybí maso se smetanou a petrželkou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 734 kJ / 175 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy3g
tuky13g

Ingredience na

  • 2 lžíce másla
  • 200 ml smetany
  • 5 snítek zelené petrželky
  • 3 stroužky česneku
  • 4 porce halibuta á 175 g
  • 3 špetky soli a pepře
  • Na ozdobu
  • 4 snítky petrželky

Postup přípravy

  1. Na rozehřáté máslo dejte jemně nakrájený česnek a promíchejte, přidejte smetanu, snítky petrželky a vařte 10 minut.
  2. Do omáčky vložte porce ryby, osolte je a posypte drceným pepřem, duste přibližně 10 - 15 minut, podle velikosti porcí ryby.
  3. Ryby podávejte ozdobené petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,82g
  • Sacharidy:

    54,70g
    • Cukry:

      5,80g
  • Tuky:

    119,18g
  • Vláknina:

    9,00g

Aktivita pro spálení: 175 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

52

minut uklízení



Podobné recepty

Sardinky pečené s rajčaty

(10 hlasů)
50min
660 kJ

Salát s tuňákem

(10 hlasů)
30min
535 kJ

Filé pstruha na másle

(17 hlasů)
40min
536 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Halibut na másle

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat