Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1937)

23.02.2011 | Seriály

Bedřich sice o minulou zakázku přišel, další práce ale na sebe naštěstí nenechá dlouho čekat. Konečně tak bude moci trávit čas v dílně a ne jako hospodyňka na plný úvazek. František se bude pilně připravovat na natáčení svého nového filmu.

Vedle učení textu na natáčení se bude Franta neméně pilně věnovat i stahování a vypalování filmů pro Mirka. Veškeré jeho pochybnosti, zda z toho nebude nějaký průšvih, Mirek hravě rozptýlí. Dokonce z Franty vymámí i daleko víc, než by kdokoliv tušil.

Ondřej stále neví, jak vybruslit ze sešupové šlamastyky. Ta se bohužel dotkla i jeho práce. V redakci mu včera dali nucenou pauzu, než celá věc vyšumí. Bára bude na Ondřeje opět naléhat, aby se proti pomluvám bránil. Dosáhne tím ale jediného. Atmosféra doma ještě více zhoustne... Lehké to nebudou mít ani Jana s Míšou ve škole. Přestože dá Kalina celé třídě i holkám zvlášť najevo, co si o žvástech v bulváru myslí, stačit to nebude. Jana by byla stokrát radši, kdyby se jí zastal někdo úplně jiný. Jenže ten si naopak ještě přisolí.


Jaké zaměstnání je pro vás to pravé?
Odhalím váš skrytý talent! Astroložka Anna

Pepanovi začal ostrý režim. Nový spolubydlící profesor Kreuzer se bude snažit o sto šest, aby se Pepan vzpamatoval a přestal dělat Simoně ze života peklo. Už záhy ovšem zjistí, že Pepanovo zkrocení mu dá zabrat daleko víc, než očekával. Pepan totiž bude vůči všem pokusům o kultivaci naprosto imunní. Až když starý pán projeví zájem o jeho texty pro Masáky, vezme ho Pepan na milost. Dokonce si nechá i poradit, jak na to. Výsledek pak předčí všechna profesorova očekávání... To Simona s Jiřím budou mít o poznání větší klid. A tak konečně zahájí na klinice proceduru vedoucí k Simoninu umělému oplodnění.

Seriál Ulice (1937) uvidíte v úterý 22. února 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat