Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 1965)

01.04.2011 | Seriály

V pekárně se bude pracovat už od časného rána. Nyklová všechny ujistí, že zakázku ohromného množství šátečků a briošek prostě zvládnout musí. A hned se také pochlubí, že sehnala brigádníka... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Když bude v provozu pekařství ten největší shon, Nyklová bude muset na nějakou dobu pustit Hirhorije k Bedřichovi do dílny. Celá nervózní, aby zakázka byla včas, pak dokonce sjede Richarda s Růžou kvůli jejich krátké pauze na kávu. Ti si ovšem nebudou chtít nechat nic líbit a milou šéfovou dostanou do úzkých založením odborů a vyhlášením stávky. Když konečně dorazí do pekařství slíbená posila – pan Pešek, najde Nyklovou na pokraji zhroucení kvůli odbojným odborářům. Na čí stranu se v tomto sporu pan Pešek postaví?

Ondra se bude těšit na schůzku s šéfredaktorem. V noci nebude moci ani dospat kvůli plánům nových témat, která by rád otevřel jako znovuzrozený investigativní novinář. Bára ale tak nadšená nebude. Vyhlídka dalšího ohrožení rodiny díky ožehavým kauzám ji ráno připraví o náladu i chuť na Ondřejovy skvostné palačinky. Když se Ondra s šéfredaktorem konečně potká, euforie z návratu ho během několika minut přejde. Majitelé s ním bude mít úplně jiné plány... Pustí se Ondřej do podnikání na vlastní pěst? Bude si muset rodina utáhnout opasky? Vzdá se Ondřej práce, která ho baví, kvůli svým blízkým?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Thea se bude nervovat kvůli Štěpánovi. Od chvíle, kdy odjel s Veronikou k jejím rodičům, se jí neozval. Když se mu nakonec pokusí sama zavolat, telefon bude jen naprázdno vyzvánět. A protože bude právě apríl, Matěj s Vojtou se ji pokusí rozveselit aspoň malým vtípkem. Přestože se do finále nachytá Tereza, Thee to přeci jen úsměv na tváři vykouzlí. Nevydrží jí ale dlouho. Bude stačit jediný Štěpánův telefonát, aby ve studentském bytě zavládla hodně pošmourná nálada…

Seriál Ulice (1965) uvidíte v pátek 1. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:31
9 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat