Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 1966)

04.04.2011 | Seriály

Libor Seidl nahlodal Ondřejovu zatvrzelost, když mu vnukl myšlenku, aby práci v nenáviděné příloze pojal jako prostředek ke splnění snu a postavil si dům. Bára sice bude šťastná, že Ondra nehodlá podat výpověď, ale zároveň ho ujistí, že nechce, aby odteď v práci už jen trpěl... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Bára Ondrovi také zdůrazní, že jeho rozhodnutí bude akceptovat, ať již bude jakékoliv. Povzbuzený Ondra vyrazí do práce vyjednat podmínky svého dalšího působení. Nebude chtít nic míň než pozici šéfa magazínu, stálé místo a vyšší plat. Přijme šéfredaktor vše, co bude Ondra požadovat? S jakou se vrátí domů? A co na jeho plány do budoucna řekne Bára?

Štěpán s Veronikou se dnes vrátí od Veroničiných rodičů. Veronika ale bude jako hromádka neštěstí. Bude přesvědčená, že se na ni v poslední době lepí jen samé hrůzy. Thee jejich příjezd na dobré náladě také nepřidá. Zvláště poté, co Štěpána s Veronikou zastihne v objetí. Přestože ji Štěpán později ubezpečí, že jeho vyvolenou je stále ona, Thea už pomalu bude ztrácet sílu i chuť prodlužovat své trápení. Poslední kapkou pro ni bude vyslechnutí Veroničiných plánů do budoucna a pohled na ni a Štěpána coby zamilovaný pár. Jak bude nastalou situaci řešit? A jak se k ní postaví Štěpán? Proč se porve s Matějem v Coolně?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Ingrid si už zvykla na to, že ji všude neustále doprovází stín v podobě Ivana. Co ji ale bude zneklidňovat, bude fakt, že Vasila od jeho útěku dosud neviděla. Pouhé pozdravy už pro ni budou žalostně málo. Ovšem dříve, než se za svým mužem vypraví, bude muset všechny z Ulice a hlavně Ivana přesvědčit, že s Davidem jsou skutečně milenci. Jak to bude chtít udělat? A co na její plány řekne David? 

Seriál Ulice (1966) uvidíte v pondělí 4. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat