Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1987)

03.05.2011 | Seriály

Seidlovi by ze svého syna rádi nějak vytáhli, co je mezi ním a Míšou. Jenže Miki se s nimi na toto téma bavit rozhodně nebude. Libor si navíc začne dělat proti své vůli i starosti o Karolínu... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Karolína přes všechna varování podlehne Igorovu přemlouvání a rozhodne se odejít z nemocnice domů na revers. Jediný člověk, který by jí mohl tento nerozumný krok vymluvit, je podle doktora Čermáka právě Libor. Zajde za ním proto do ordinace, aby ho požádal o domluvu Karolíně. Podaří se mu Libora přesvědčit, aby se s bývalou milenkou opět sešel?

Tereze bude dělat těžkou hlavu Lumírova nechuť povolit jí novou instalaci v Ulici. Spolu s ostatními začne přemýšlet, jak ho na radnici obejít. Thea by byla moc nerada, kdyby Terezinu slibnou uměleckou kariéru zastavil takový žabák na prameni, jako je Nykl. Aby k tomu nedošlo, vyrazí se Štěpánem do Ulic natočit mezi lidmi anketu. Tereza naopak zamíří za členy zastupitelstva lobbovat za svůj projekt. Pozadu nezůstanou ani Vojta s Eddiem, kteří u Henryho kápnou na samotného Lumíra. Vojtův dobrý úmysl promluvit s ním a pomoci tak Tereze ovšem velmi záhy zhatí průšvihář Eddie, jenž se do pana starosty pustí pěkně zostra. Kluci tak zadělají na další průšvih nejen sobě, ale i nic netušící Tereze... Bude Eddieho a Vojtova potyčka s Lumírem znamenat konec všem Tereziným nadějím, že by jí radnice instalaci přeci jen schválila? A co tato Vojtova akce udělá s jeho vztahem s Terezou?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Simona bude pokračovat v patronátu nad nezdárným Pepanem. Pan profesor bude štěstím bez sebe, že se Pepanova dcera jmenuje Jiřinka, a tak Simoně prozradí, že jejímu exmanželovi půjčil pět a půl tisíce, aby si mohl vyžehlit průšvih u Blaženy. Jenže to se nebude Simoně ani trochu líbit. Okamžitě se vypraví za Pepanem, aby ho zase srovnala do latě a postarala se o to, aby se profesorova půjčka nestala nevratnou. Ale kde vzít peníze na její splacení? Jedna možnost by tu přeci jen asi byla... 

Seriál Ulice (1987) uvidíte v úterý 3. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03
407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat