Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 2006)

30.05.2011 | Seriály

Akční Terezu dnes čeká instalace figurín v Ulici. Thea při tom plánuje sfouknout cvičnou televizní reportáž do školy. Matěj se zase těší, že v Ulici bude opět nějaké vzrůšo. Moc si ho ovšem neužije. Již nyní ho děsí blížící se termín přijímaček. Vzhledem k ročnímu výpadku z učení má obavy, že se z něj vysokoškolák nestane ani tentokrát... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Když se kontroverzní Tereziny figuríny v Ulici objeví, spoustu lidí pobaví. Někomu ale budou trnem v oku. Nyklová dokonce pojme podezření, že jí to snad Tereza dělá naschvál. Jedna z figurín totiž bude vypadat, jako by jí z oka vypadla. Ani tento jejich incident se neobejde bez asistence policie. Jenže tentokrát ji nepřivolá Nyklová, nýbrž Peterka, jenž bude z výsledku Tereziny práce nadšený. Jak na konflikt matky a Terezy zareaguje Lumír? A čím zaskočí Terezu Peterka?

Seidlovi po víkendu stráveném na horách ráno zaspí. Potěší je proměna Mikiho, který je přijde vzbudit. Najednou bude daleko hovornější a dokonce nezavrhne ani společné plány na prázdniny. Přestože Liborovi začne den na jedničku, jeho pokračování už bude trochu horší. A opět kvůli Karolíně. Sice za ní pomyslně zavřel dveře, jenže v nemocnici se s ní náhodou opět potká. Dokonce jí splní i její tajné přání a pochová si Adámka. Bohužel ve chvíli, kdy za Karolínou dorazí také Igor. A ten si něco takového rozhodně nemíní nechat líbit... Jak setkání dvou mužů Karolíny dopadne tentokrát? A co na Liborovu návštěvu nemocnice řekne Marta?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Libuška pomalu začíná věřit, že i z nezodpovědného Eliáše se může stát vzorný táta Borise a její partner. Eliáš totiž moc dobře ví, že jedině tak získá zpět Libuščinu náklonnost. Když na ni však vybalí, že všem třem naplánoval na léto štaci s jedním cirkusem, radostí mu kolem krku rozhodně neskočí. Místo toho mu dá dost důrazně najevo, že o jejím a Borisově životě nebude rozhodovat nikdo jiný. Co na to Eliáš? A co Boris, jenž by se díky štaci ulil ze školy?

Seriál Ulice (2006) uvidíte v pondělí 30. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:27
307 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:20
141 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:16

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat