Ordinace v růžové zahradě 2 (208) - Hoří!

07.09.2010 | Seriály

Nové příběhy oblíbených hrdinů. Jindřich si chce zachránit kůži podvodem. Mázl v zájmu dobré věci obejde Hofmanovo nařízení a hrozí mu komplikace.

Ota Kovář nedbá na to, že Monice ničí život. Dalibor odmítá přistoupit na potupný režim, kdy se musí s Monikou scházet, když Ota slouží v nemocnici. Zařekne se, že k ní nevstoupí, dokud Ota bude mít klíče od bytu. Viktor Hofman tajemně povolá do nemocnice Bělu. Vyjde najevo, že chce, aby ošetřila jeho vnučku, která trpí Crohnovou chorobou. Sblíží je to a Eduard má o důvod víc k žárlivosti.

Gábina se snaží plánovat společnou budoucnost s Lukášem Benešem, jenže ten dává najevo, že to není jeho aktuální téma. Je z toho hádka. Čestmír jako zástupce neuposlechne Hofmanův příkaz a dostane se s ním do konfliktu. Hofman jeho argumenty nevezme a dá mu poslední varování: Ještě jednou, a Mázl letí.

Jindřich sice nekývne na nabídku Rudovského, ale vymyslí jiný plán. Sám si zapálí sklad, ve kterém má drahé stavební stroje. Jenže neví, že v něm přespává jeho zaměstnanec Vasil. Vendy začíná tušit, že všechno je jinak a že Jindřich rozhodně není hrdina. Navíc je otázka, jestli na podvod nepřijde pojišťovna. Pak by mu hrozil i kriminál...

Ordinace v růžové zahradě 2 (208) - Hoří! uvidíte v úterý 7. září 2010 od 20:00 na Nově.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat