Komentáře k článku

Dana 19.11.2015

ještě jsem chtěla dodat že byl jednou ženatý(9 let), má 2 děti a manželku kterou podváděl taky moc miloval. Jaké štěstí že mě tak moc nemiloval, představa že by mě trápil dál je děsivá. Byli jsme spolu čtyři roky.:-D

Dana 19.11.2015

Taky jsem zažila ze strany partnera nevěru,celé to trvalo to asi půl roku prý si jen povídali u kávičky...nic víc,(jako v článku bod č.2) prý s ní nic nemá,svědomí má čisté než přiznal že si chtěl jen užít a že s ní spal...odpustila jsem,jenže udělal to zas a opět s tou samou až nakonec přiznal že se zamiloval a odstěhoval se.Po necelém měsíci se vrátil ke mě s tím že zjistil že se mnou mu bude asi nejlíp ale chyba lávky(ona madam která byla taky nevěrná manželovi se kterým mají dvě děti jaksi neřešila rozvod) no a tak si přítel řekl "než být sám tak půjdu tam kde jsem už zvyklý". :-)Moc dlouho se ovšem neohřál,jen do doby kdy jsem zjistila že se stále schází s ní a ona zjistila že je opět se mnou(což jí ovšem neřekl)obě jsme to s ním ukončili,chudák jak kvůli tomu že ho odkopla ona trpěl ale jen dva týdny,taky mu odpustila a vzala ho na milost.On byl vlastně nevěrný oběma vždy s tou druhou.;-) A pokud si myslíte že ho tíží nějaké svědomí,tak on patří mezi ty kteří žádné nemají...po rovných 36 dnech kdy skončil náš vztah se rozhodl ozvat a světe div se,nemůže na mě zapomenout že prý to nejde jen tak a bral by mě jako milenku.Na otázku jestli jeho nový vztah je podle jeho představ a je šťastný mi odpověděl ANO.No není to nádhera...BOHUŽEL TVRDÁ REALITA...Nechápu kde se v něm bere ta drzost a vůbec jak jí to může zase chtít udělat když ji tak moc MILUJE A CÍTÍ ŽE S NÍ CHCE BÝT UŽ DO SMRTI...;*( On chlapec asi neví co znamená MILOVAT a to je mu 37 let.

Victor z Ovieda 15.10.2015

Takže pak ten podvený jako bude chodit s nevěrnou sviní? Jste normální? Jediné řešení nevěry je rozchod. ================================================= Samozřejmě.A děti nehrají žádnou roli,na to měla myslet dříve.>:(

xyz 21.09.2013

"Rada: Pokud se vám něco takového stane a vy podlehnete svodům na jednu noc. Vyřiďte si to jen se svým svědomím a netahejte do toho svého partnera. Je to váš problém, ne jeho." Takže radíte lhát? To je zrůdnost! Takže pak ten podvený jako bude chodit s nevěrnou sviní? Jste normální? Jediné řešení nevěry je rozchod.

samko 27.09.2012

o nevere niečo viem aj ja. A možno som to malé percento, ktoré by to vedelo odpustiť. S mojou ex som žil dvadsať rokov z toho osemnásť ako manželia. Narodili sa nám dve dcéry. Minulý rok som v podstate nechtiac zistil, že sa jej niekto dvorí a ona sa zamilovala. Potom jej ešte diagnostikovali rakovinu a ja som jej pichal injekcie. Po operácii sa odsťahovala a dve dospievajúce dievčatá zostali so mnou. Nieže by ich nechcela, ale oni nechcú. A čo ja? Ja sa trápim a robím od nevidím do nevidím, aby som uživil dievčatá. S dcérami mám dobrý vzťah a stále milujem svoju ex. Inak o rozvod podala ona.:-) Možno raz pochopí ako ublížila. A ja neviem, či niekedy budem schopný ešte niekoho milovať. ;*( Ale všetko má svoj začiatok a tak isto aj koniec. A na ten koniec, nech je akýkoľvek sa teším. ;-)

Nikol 29.11.2011

Opravdu hezký článek, já nevím co je nevěra, ještě jsem to neudělala a pokud mě někdo podvedl, tak o tom chválabohu nevím.... *3* Ale zrovna minulý týden jsem chtěla, moc jsem chtěla, ve finále jsem "tomu druhému" utekla a dnes jsem ráda....

jája 27.10.2011

něveru jsem poznala z obou stran, bolí stejně.Ikdyž jste podveden, ikdyž podvádíte. V10 letém mileneckém vztahu jsem byla podvedena několikrát, dokonce má z toho partner i dítě.V naší posteli, večer byl s ní, ráno se mnou .Já ho podvedla také, dvakrát, nejsem na sebe pyšná, ale stalo se .A teď je to o tom, že on moji nevěru neustojí:-/. Můj závěr???? nenechte se podvádět a hlavně nepodvádějte

šebi 06.10.2011

nemyslím si že podvod je dobré ututlať a nepriznať sa... svedomie si vás aj tak dostane.. takze s tým nesúhlasím.. je lepsie sa priznat... ak si človek uvedomí chybu a dostane to zo seba je to ovela lahsie ako žiť s pocitom klamstva :)

Věra 02.10.2011

Nevěra je to nejhnusnější co může udělat člověk někomu, kdo ho miluje. Nevěru nesnáším. Je to ubohost. Pokud se mnou ten dotyčný není šťastný tak ať se se mnou rozejde než aby mě podváděl. Zažila jsem to jednou a už to víckrát nechci zažít. není to nic příjemného. :-/

Martinous 22.09.2011

*1* Tak to má být ..

Simona 21.09.2011

Před lety jsem zažila nevěru a přítele opustila.Sokyně se radovala. Bylo to velmi bolestné. Nyní mě podváděl přítel od počátku našeho vztahu, měl přítelkyni přede mnou se kterou se zkrátka nerozešel tak uplně. Ona o mě věděla a snažila se nás roztrhnout. Rozhodla jsem se tentokrát bojovat a vyhrát.Nechtěla jsem odejít a vědět, že ta malá cuchta vyhrála. Nevím, co víc bolí. Je zřejmě snažší vztah ukončit. Ale jsou situace, kdy to tak jednoduché není. Když víte, že Vás vlastně přítel miluje a opustit vás nechce. Trvalo mi to rok, než jsem se s tím vnitřně poprala, bolí to i dnes - samozřejmě. On myslím dostal lekci, když viděl to všechno, co mi způsobil za bolesti a procházel to se mnou. Doufám, že to už nikdy neudělá a poučil se. A pokud ano, tak za to nestál..Další šance se nekoná a to ví moc dobře.

jana 27.08.2011

nevěra je největší ubožáctví co muže člověk udělat,pokud nejste jako partner spokojeny bud si o tom na rovinu promluvte a nebo když je to zavažnějši problem ktery nejde řešit jinak volte radši rozchod,rozhodně to tomu druhemu ubliži miň než nevěra ,nevěru bych nikdy neodpustila ani když bych toho člověka sebevíc milovala,pro mě je prostě duležita upřimnost a duvěra ve vztahu ;-)

Linda 03.08.2011

Zkusila jsem si žít bez manžela, který na mě neměl čas a našla si přítele. Nevím jestli to manžel ví, ale nikdy to nedal najevo. Jsem s manželem a jsem šťastná, věnuje se mi a na nevěru jsem už zapomněla.;-)

ivca 25.07.2011

Nevěra bolí ještě když Vám ji připraví protějšek;*(

Michal 17.07.2011

No je to blbý, ale je to tak. Lidi se prostě podvádí. Osobně mě to zatím nikdy nenapadlo, ale zažil jsem ji dvakrát u svojí holky, Jednou jsem odpustil, takže jsme se po roce k sobě vrátily, ale udělala to znovu. Myslím, že už bych druhou šanci žádné nedal. Bohužel nevěru vždy objevím, což není nevýhoda. Ale zase mě to udělalo mnohem vyrovnanějším, dospělejším a nezávislejším. Kdo ještě nezažil nevěru z druhé strany, úpřimně ho lituju. Ono to jednou příjde a každý si tím musí projít. Člověk potom začne dávat jenom tolik, kolik je ochoten ztratit..

Mates 03.07.2011

Nevěra... Nemám ji rád, nikdy jsem nic takového neudělal, a proto nechápu lidi, kteří jsou schopni rozdupat vztah a zlomit partnerovi srdce, jen kvůli tomu jednomu. Pokud se lidi milují tak by v tom neměl být problém. A myslím si, že každý nesváry ve vztahu se dají řešit i jiným způsobem... Teda to je můj názor...

lenkastřelenka Mates 16.07.2011

jj souhlasim nevěra je svinstvo>:(

Sisi 01.07.2011

Nevěra je chvíli příjemná,ale pak ty následky na duši....>:(

lidka 20.05.2011

kdo nevyzkoušel být někdy ve vztahu nevěrný, jako by ani nebyl :)

Mart'a 19.05.2011

je to pěkný članek, ale moc s ním nesouhlasím :-)

Vendy 25.04.2011

miluji svého muže a nevěru bych mu asi odpostila,ale srdce by bylo moc bolavé*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat