Komentáře k článku

David 16.06.2011

To je nesmysl :) má dívka takového přítele má :P a ví o tom ;) je sice pravda že jsou všichni chlapi stejní ale očac musí být jeden z tisíce vyjímka no ne?<3:-)

Petra David 15.08.2011

Musím s tebou souhlasit i já mám takového přítele jako jsi možná i ty *1* je mi teprv 20 a chodím s ním od svých 15nácti let mám s ním děťátko roční a je dokonalý,, někdy mě i to štve ale jsem ráda že ho mám Miluji ho a to naše kouzlo v nás je pořád :) *3*<3

Honzík 30.06.2011

Ze začátku to dělá každej ty trubko jenže to časem přejde ale ve filmech nikdy XD

Ssss 01.07.2011

No asi tak.. na začátku vztahu je to vždycky dokonalý, ale postupem času to pomalu vyprchává.... škoda*1*

Tina 23.09.2011

Aj ja musím trošku kritizovať.. podľa mňa nemôžme hádzať všetkých do jedného vreca a samozrejme je pochopiteľné, že po 15-20-30rokoch ten vzťah nebude taký ako keď ste sa práve zamilovali, ale môže byť harmonický celý život.. zas to čo je tu napísané, že nečakajte na princa, lebo neexistuje, že aj ten náš je pre nás spasením. ale darmo bude pre mňa robiť všetko, keď nebudeme šťastní.. poznám osobne manželstvá, ktorím normálne závidím, pretože ak muž po 14rokoch dokáže byť na Vianoce romantický ako niekto na začiatku vzťahu, klobúk dolu.. slzy som mala na krajíčku a sama som povedala, že ty si veľmi šťastná, však? a ona: odkiaľ to vieš? áno, mám skvelého manžela. a sú to roky, majú krásne dcéry.. dobre, je pravda, že sú manželstvá, kde to neklape, ale niekde je ten dôvod! A ako píše slečna, ktorá má partnera od 15rokov, kľudne to môže byť tak celý život.. proste keď si sadli a majú sa radi a žijú v harmónii nie je čo dodať.. aj takú som poznala.. v 14 sa spoznali, už sú manželia, majp deti a sú nadovšetko šťastní! takže to že lepší neexistuje je podľa mňa hlúposť.. len preto, že to nebude ako vo filme lepšieho, tolerantnejšieho, výnimočnejšieho, milujúceho môže mať každá žena..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat