Komentáře k článku

jablko 17.12.2010

Velmi zavádějící titulek článku - skromnost se přeci nerovná šetrnost. V textu (studii) jde pouze o finanční šetrnost a navíc pouze na prvním rande, což je jedna z mnoha složek skromnosti (a nemyslím si, že je zrovna z důležitých).

Lukas 05.06.2011

Souhlasím. Titulek je hodně zavádějící a oblbuje né moc sebevědomý lidi. A pak tydle studie nemají žádnou smysluplnou hodnotu. 1) sami sebe podporují. Tedy když ted se dle těchto studií někteří lidé začnou tak chovat, za další čas studie budou mít ještě větší procenta a ještě větší vliv na další málo sebevědomé lidi. Atd. atd. 2) samotný obsah sdělení(té studie) je nesmyl. Sice to zní logicky ale z pohledu žen. Ano ten, kdo k nim bude štědrý a koupí jim drinky a kdoví co ještě, ASI pak ve vztahu bude taky štědrý. .. HOuNO slavný soude. :oD Co brání chlapům tohoto faktu zneužít a pak se jen ženy diví že je chlap jiný. A na druhou stranu z pohledu muže, kdo ručí tím, že to není jen nějaká koketa(a to ještě slušně řečeno) která si jen nechává večer co večer platit drinky? Vážně se vám ženám líbí že se necháváte kupovat? Aby se vám to nevymstilo, a to třeba tak, že dotyčný chlap vašeho zájmu nebude štědrý na prvním rande jen u vás ale i později s nějakou jinou až s vámi bude mít rodinu. Z této "studie" plyne že koupit si většinu žen je tak snadné. Nuže hodně štěstí ve výběru, milé dámy. :o)

Soldy Lukas 15.07.2011

Hej to je pravda, takze vlastne muzeme mit skoro kazdou zenu na svete, protoze, koupit se daj skoro vsechny a ja klidne tech par kacek za jednu damu objetuju, a pak ji zase mile rad odkopnu, jen proto aby si uvedomily, ze se chlapy taky umi branit.

weruuu Soldy 01.08.2011

pánové, asi jste ještě nepotkali mě, protože to, co nesnáším je, když si nějakej vejtaha přikráčí a myslí si, že ke sbalení mě stačí pitomej drink...XD A co se týče článku, všechny takový studie nemají nic společnýho s realitou... jen do nás cpou řeči o "stádech" můžů a žen, jakk bychom byli skupiny ovcí...:-O

gumma 13.07.2011

a přece to tak je, cosi někdy to vyzkoušet??? :-P

petr 25.07.2011

Naprosto souhlasím v dnešní době to je tak průhledné a neopovídané téma které by se nejen podle článku mělo jen číst ale i praktikovat a nedělat ze sebe šejka..

denča 23.08.2011

to je kravina co víc k tomu dodat,já mám ráda skromné muže

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat