Muže přitahují skromné ženy. Naopak ženy skromní muži odpuzují

15.12.2010 | Sex a vztahy

Pokud se nesetkají se ženou ze čtyřiačtyřicetiprocentní menšiny, pak by pánové měli zapomenout na demonstraci skromnosti na prvním rande. Většina žen – tedy 56 procent – totiž podle průzkumu považuje skromné a šetrné muže na prvním rande za odpuzující. Pánové naopak ve své většině (61 procent) považují skromné ženy za sexy a chytré.

Pánové naopak ve své většině (61 procent) považují skromné ženy za sexy a chytré. „Víme dobře, že mužský a ženský pohled na šetření se liší a že není dobré to řešit s oběma pohlavími zároveň. V dnešní ekonomické situaci je ale šetření prostě chytré,“ komentoval závěry studie Arkadi Kuhlmann, šéf společnosti ING Direct USA, která si průzkum nechala vypracovat nezávislou společností.

Podle psychologů má rozdíl mezi ženami a muži v pohledu na šetření jasně biologický a evoluční význam. Ženy na prvním rande sledují štědrost svého protějšku vůči nim samotným, protože to považují za gesto, že dotyčný nebude šetřit na rodině a dokáže případně dobře zajistit společné potomky.


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Muži ale naopak hledají skromnou partnerku, která nebude jejich těžce obstarávanými zdroji plýtvat. Zároveň však platí, že čím je žena přitažlivější, tím si může dovolit být méně skromná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat