Sex prospívá zdraví. Vážně!

Že díky sexu spálíme slušný počet kalorií, zbavíme se při něm stresu a pomůže nám usnout, je všeobecně známé. Je toho ale ještě mnohem víc, čím nám sex prospívá.

Ne, že by většina lidí potřebovala další důvody, proč se této vysoce uspokojující aktivitě věnovat, ale na druhou stranu je dobré vědět, že budeme díky sexu nejen šťastnější, ale i zdravější.

1.    Imunita

Sex působí jako posilovač imunity. Vědci zkoumali u studentů jedné z amerických univerzit hladinu imunoglobulinu A, látky, která je v první bojové linii, pokud se o nás pokouší viróza, a zjistili, že u lidí, kteří měli pravidelný sex jednou až dvakrát týdně, dosahuje množství imunoglobulinu vyšších hodnot než u studentů, kteří abstinovali.

2.    Bolest

Je dokázáno, že vaginální stimulace dokáže – pravděpodobně díky zvýšení hladiny endorfinů – ženu zbavit během několika minut bolesti. Můžete se tak příjemně zbavit bolesti hlavy, menstruačních bolestí, bolesti kloubů, a dokonce i chronických bolestí. Účinek je samozřejmě lepší, dosáhne-li žena orgasmu.


Žárlíte na svého partnera zbytečně? V kartách najdeme odpověď! Volejte kartářku Elenu

3.    Dlouhý život

Vědci dokázali, že lidé, žijící v dlouhodobém partnerském vztahu s pravidelným sexem, žijí déle. Nejlépe jsou na tom ti, kteří dosahují alespoň jednou týdně orgasmu.

4.    Menopauza

Pokud má žena pravidelný sex i po menopauze, udržuje si vyšší hladinu estrogenu, který má kromě pozitivního vlivu na její organismus i vliv na její krásu.

5.    Hormony

Má-li žena pravidelný sex, snadněji si udržuje hormonální rovnováhu. Je plodnější, má pravidelný menstruační cyklus a také pomaleji stárne.
TIP Bety: Podvedl vás partner, máte tušení, že má milenku? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo mu odpustit? Pomůžeme se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru - speciál Podvedená.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:27
307 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:20
141 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:16

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat