Jak nenaletět podvodníkovi na internetové seznamce

29.10.2017 | Sex a vztahy

Všichni kolem vás si užívají lásky a vás zamilovanost pořád nějak míjí? Zkuste štěstí na internetové seznamce!

Ještě než se nadšeně pustíte do „internetového randění“, připomeňte si zásady bezpečnosti. Nikdy nezapomínejte, že internet je anonymní médium a že muž, který se tváří jako něžný intelektuál toužící po vztahu a rodině, může být ve skutečnosti násilník.

Jak by ale měl vypadat váš profil? A na co pamatovat při čtení profilů po lásce toužících mužů? Víme to!

Pravdu? Pravdu!

V profilech bychom si neměli příliš vymýšlet. Ono se to ani nevyplácí – pokud sebe sama vykreslíte v lepším světle, pamatujte, že při osobním setkání vyjde pravda najevo. A nebudete vypadat příliš důvěryhodně (opravdu chcete vstupovat do případného vztahu s takovým břemenem?).

Nicméně pravdou je, že člověk má v profilech tendenci trochu si vymýšlet. Muži i ženy si přidávají výšku, ubírají váhu, své požadavky na potenciálního partnera/partnerku upravují podle toho, co si myslí, že by mohlo přitáhnout nejvíce zájemců. Na to pamatujte, až si budete pročítat profily ostatních.

Stručně a jasně

Jak dlouhý by měl být ideální profil? Rozhodně by se nemělo jednat o nějaký román, ale ani o dvouslovný popis. Je to paradox – ženy většinou píší více informací než muži, ale muži čtou raději kratší inzeráty. A naopak. Takže pomůže zlatá střední cesta. Napište základní údaje o sobě, pak o tom, koho hledáte. Zkuste zvolit zajímavou, originální formu, která zaujme mezi zbytkem profilů.

Mimochodem, dejte si pozor na gramatické a stylistické chyby – řadu zájemců a zájemkyň odradíte tím, že ukážete, že o interpunkci slyšíte nejspíš poprvé v životě a vyjmenovaná slova jste zapomněli před lety.

Fotky napoví

Připojit k profilu fotografii, nebo ne? Ne každému se chce uveřejňovat na internetu vlastní fotky. Ale v seznamce se to vyplatí – profily s fotografiemi jsou mnohem více čtené. Protože na vzhledu také záleží. Je to možnost, jak udělat první dojem a zaujmout. Při výběru fotky pamatujte na to, že by měla být aktuální a měli byste na ní být dobře vidět.

Nicméně pro fotky platí to, co pro samotné profily – snažíme se uveřejňovat takové, na nichž vypadáme co nejlépe. Takové, které nám ubírají kilogramy, lichotí nám. To je přirozené, nikdo nebude chtít k profilu připojit fotografii, na níž jsme zachycení po nočním tahu ve vytahaných teplácích. Ale je dobré na tuto skutečnost pamatovat, když si prohlížíte profily ostatních.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat