5 běžných činností, kterými ubližujete svým ňadrům

Je jasné, že ve čtyřiceti nebudeme mít ňadra jako ve dvaceti, že nebudou tak pevná a tvarovaná jako tehdy. Ale to neznamená, že bychom měly na péči o ňadra rezignovat! Když už nemůžeme zastavit působení času na prsa, můžeme ho zpomalit!

Třeba tím, že nebudeme ňadrům ubližovat následujícími činnostmi, které způsobují jejich pokles a ztrátu pevnosti.

1. Hubnutí, přibírání, hubnutí, přibírání

Pokud jste celý život obětí nejrůznějších diet a následného jojo efektu a vaše váha lítá nahoru a dolů, rozhodně tím ňadrům neprospíváte. Neustálé změny velikosti totiž způsobují, že pokožka i tkáň prsou slábne a je náchylnější k působení gravitace.

2. Kouření

I vaše ňadra vaší láskou k cigaretám trpí. Pokožka, která jim zajišťuje pevnost, totiž v důsledku kouření nedostává dostatek kyslíku prostřednictvím krevního oběhu, a tak rychle stárne a ztrácí pružnost.

3. Ignorování krému s UV faktorem

Sluneční paprsky působí i na náš dekolt. A tak ho nezapomeňte chránit. Protože UV záření jen urychluje stárnutí pleti. A tím ztrátu pevnosti ňader.

4. Nošení nevhodné podprsenky

Podprsenka by měla poskytovat vašim ňadrům dostatečnou podporu. Jinak budou při pohybu „poskakovat“ a tím napínat pokožku a posouvat se směrem dolů. Škoda.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat