Zářivou pleť nezaručí sebelepší make-up: Stačí listová zelenina!

Ženy v touze stát se neodolatelné pro muže a mít zářivou pleť podstupují mnohdy drastické zákroky, utrácejí tisíce za kosmetiku a trápí se speciálními dietami. Přitom stačí tak málo. Denně konzumovat listovou zeleninu a všechny plody obsahující karoteny.

Ženy, ale platí to také pro muže, konzumující velké množství ovoce a zeleniny, mají mnohem atraktivnější pleť, jsou doslova zářivé a pro muže neodolatelné. Můžou za to karotenová barviva, která jsou bohatě zastoupena v listové zelenině, mrkvi, rajčatech, barevných paprikách a další zelenině.

Většinou se o konzumaci těchto druhů zelenin hovoří jako o prevenci různých typů rakovin. Ale odborníci tvrdí, že pro většinu dnešních lidí je mnohem atraktivnější jiná výhoda konzumace zeleniny bohaté na karoteny – erotické kouzlo neodolatelně zářivé pleti.

„Máme důkazy o tom, že mladé ženy můžete mnohem lépe motivovat ke konzumaci zeleniny a ke změně životního stylu důrazem na vzhled než důrazem na zdraví. Výsledky této studie podporují tvrzení, že zvýšená konzumace ovoce a zeleniny souvisí s vyšším zabarvením pleti. A lidé mající takovou žlutavou až oranžovou pleť jsou mnohem atraktivnější pro opačné pohlaví než lidé opálení,“ tvrdí doktor Ross Whitehead ze St Andrews University, na níž studovali také princ William a vévodkyně Kate.

Konzumace zeleniny a ovoce bohatých na karoteny výrazně snižuje riziko předčasného úmrtí a onemocnění řadou chorob včetně rakoviny, demence a srdečně-cévních onemocnění.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat