Olejíček, který zvládne péči o vlasy, tvář i tělo. Znáte?

Až si je poprvé stříknete na pokožku, pochopíte význam fráze láska na první dotek. Nové multifunkční olejíčky navíc nevyživí jen vaše tělo, použít je můžete i na tvář a vlasy. Komu by se v létě nehodila extra dávka hydratace a krásné vůně?

Nenechte se odradit představou mastného oleje, který ne a ne zaschnout. Multifunkční oleje mívají suchý finiš a velmi rychle se vstřebají. Olejíček můžete vmasírovat do pokožky celého těla a vynechávat nemusíte ani tvář. Oleje přitom nejsou určeny jen pro ženy s extrémně suchou pletí, naopak, nejvíce svědčí ženám s normálním a klidně i smíšeným typem pleti. Opatrné by měly být jen majitelky problematické pleti, některé složky, obsažené v olejích, mohou u takovéhoto typu ucpávat póry.

Co se týče vlasů, olejíček prospěje bez výjimky všem. Naneste ho v malé míře (opravdu stačí dvě tři kapky) do dlaní, rozetřete a naneste do konečků vlasů, u delších vlasů sáhněte výše. Suchost konečků bude ta tam, vlasy budou lesklé a příjemnou vůni budete cítit celý den.

1. Nuxe, 100 ml za 620 Kč, 2. Be the Miracle from Yuzu oil, 30 ml za 379 Kč,
3. Matis, Matispa Dry Oil, 100 ml za 1 499 Kč, 4. Melvita L'Or Bio,  100 ml za 639 Kč,
5. Caudalie Divine Collection, 100 ml za 579 Kč, 6. Payot Elixir, 100 ml za 990 Kč,
7. Roger & Gallet Huile Sublime, 100 ml za 529 Kč, 8. Vichy Ideal Body Oil, 100 ml za 699 Kč,
9. Davines Autenthic Formulas Nourishing Oil, 140 ml za 639 Kč.

Nejoblíbenějším olejíčkem je bezesporu Nuxe, jehož vůni si zamilovalo tolik žen, že se začal vyrábět i ve formě parfemované vody. Za zkoušku nicméně stojí i kouzelný Elixir od Payotu, Ideal Body od Vichy nebo suchý olej MatiSpa.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat