Pošlete sako na dovolenou. Módní kimono ho plně zastoupí!

Jakmile si ho jednou odnesete do kabinky a vyzkoušíte, nedáte ho z ruky. Tedy z ramen. Kimono je víc než jen letní trend. Lehoučký vršek můžete nosit s oblíbenými džíny, šortkami, ale i šaty.

Kimono v létě zaujme místo vašeho oblíbeného saka (na které bude brzy přeci jen teplo) nebo třeba kardiganu. Hodí se pro hřejivé dny, kdy prahnete jen po něčem lehoučkém. Ležérní kimono je ideální na běžné denní nošení, některé varianty (například černé s aplikacemi na ramenou) můžete zahrnout i do vašeho večírkového looku. Kimono často zdobí třásně nebo paisley vzor, což z něj dělá také vhodného adepta na uvolněný, bohémský styl.

Ačkoli mluvíme o kimonu, od původního japonského oděvu se samozřejmě liší. Inspirace je zřejmá v jeho střihu se širšími, zkrácenými rukávy, některá kimona mívají i pásek. Použít se pak dají stažená, ale i rozevlátá. Pro kimono bývají typické i velmi lehké, vzdušné materiály.

Pohodlný vršek se kombinuje velmi snadno. Sázkou na jistotu je spojení s džínovými šortkami nebo kalhotami. Zvolit můžete ty úzké, ale klidně i zvonové nebo bootcut, díky kterým získá komplet nádech sedmdesátých let. Pokud si pořídíte kimono s výrazným potiskem, nechte ho plně vyniknout a doplňte ho co možná nejjednoduššími kusy. Kimono můžete použít i coby přehoz přes plavky, rozhodně si ho proto přibalte na dovolenou. Přehodit ho doporučujeme i přes šaty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat