Stylové letní klobouky: Které se nosí a kde na ně natrefíte?

Je úplně jedno, jestli vyrážíte do města, k vodě nebo míříte na vytouženou dovolenou. Stylový klobouk upotřebíte všude. A důvodů, proč by ani vám neměl chybět ve sbírce, je rovnou několik!

Můžete mít šortky a tričko nebo úplně jednoduché šaty, jakmile ale přidáte klobouk, budete platit za módní znalkyni. Tento doplněk zkrátka umí udělat dojem. V potaz vezměte i další benefity. Krempa klobouku zastíní tvář, takže ochrání pleť před přemírou slunce (musíme připomínat, že paprsky urychlují stárnutí pokožky?) a stejně tak i vaše vlasy a oči. Pokud klobouk samy nosíte, určitě navíc víte, že tento doplněk utlumí i pocit horka.

Co se týče použitých materiálů, na léto jsou rozhodně nejlepší prodyšné slaměné klobouky. Tvary i provedení se liší, stejně jako šířka krempy. Velmi lichotivé jsou klobouky typu fedora, které se ve vlněném provedení nosí i na podzim, vyznavačky elegance potom mohou zvolit ty kulaté s širokou krempou. Letošním hitem jsou i trendové kšilty, které ovšem nechrání samotnou hlavu a pro horké dny, kdy hrozí úpal, příliš vhodné nejsou.

1. Answear, 399 Kč, 2. Nordstrom, 1 007 Kč,
3. Takko, 249 Kč, 4. Takko, 249 Kč

Vybrat si můžete ze široké škály barev, nejpoužívanější je samozřejmě slámový odstín. V obchodech nicméně natrefíte i na čistě bílou, hnědou, šedou, černou nebo třeba modrou. Chcete osvěžit oblíbený klobouk z loňského léta? Vyměňte jeho stužku! Vybrat si můžete ve kterékoli galanterii. Rychlá změna vás vyjde na pár korun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

143 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:39
91 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat