Stylové letní plavky: Našli jsme i kousky pro plnější křivky!

Není čas ztrácet čas. Pokud se chcete v létě vykoupat v nových plavkách, neotálejte. Na spoustě z nich už totiž visí cedulka se slevou a ty nejkrásnější kusy budou brzy pryč. Pořídíte si bikiny, nebo jednodílný model?

Snadný výběr to nebude. V obchodech je totiž nepřeberné množství různých plavek, přičemž jedny vypadají lépe než ty druhé. Co se týče bikin, prim hrají neoprenové materiály, výrazné barvy a především originální střihy. Pokud natrefíte na plavky s netradičně řešenými pásky, určitě je alespoň vyzkoušejte. Klasikou jsou proužky, volánky nebo potisky, ať už ty romantické květinové nebo tropické.

Střih plavek volte samozřejmě podle typu své postavy. Důležitá je především výška kalhotek (ty nizounké sluší jen velmi štíhlé postavě), jejich vykrojení a samotná podprsenka. Pokud máte objemný hrudník, vždy volte široká ramínka a kostice, které prsa podrží. Drobnému poprsí bude slušet efektní vršek s řasením nebo třásněmi.

Těšit se můžete i na nádherné plavky vcelku, které už dávno neslouží jen coby kamufláž. Na štíhlé postavě krásně vyniknou plavky s odvážnými prostřihy na bocích nebo ty s hodně výraznými potisky. Máte plnější křivky? Zaměřte se na plavky, které tvarují postavu a mají něčím osvěžený, véčkový dekolt. Určitě si vyberete v Mangu (kolekce Violeta), Marks & Spenceru (hledejte označení tummy control nebo shaping) nebo F&F.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat