6 triků, které muže přimějí vyvrcholit

Manipulace s penisem? Někdy si zoufalé situace žádají zoufalé činy! Víte, co dělat, když milence potřebujete co nejrychleji „odbavit“? Těchto 6 triků mu zajistí orgasmus bez čekání!

Podle celonárodního výzkumu sexuálního chování Čechů 16 % mužů přiznává nadměrnou potřebu sexu, což může buď pozitivně ovlivňovat život, nebo ho samozřejmě komplikovat.

Vzpomeňte si na detaily

„Nějak to nedávám. Manžel se chce milovat poměrně často, ale já bývám unavená z práce, takže se stává, že mu sice vyhovět chci, ale radost z toho nemám,“ vypráví čtyřiatřicetiletá Pavla, kterou zajímají triky na urychlení ejakulace u mužů. Co i vy můžete udělat, pokud si z nějakého důvodu chcete zkrátit čas v ložnici? Nejdřív rekapitulujte!

Každý jsme nějaký, a proto nelze obecně paušalizovat, co bude platit na Karla nebo Matěje, nicméně sledováním za nějaký čas jistě vypozorujete nejúčinnější metodu z následujícího seznamu…

1. Stimulujte varlata a šourek

Je jedno, co a jak dělá, vy určitě ještě máte v rukávu něco, čím můžete pohnout. Volnou ruku? Jazyk? Prsa? Nebo třeba i vlasy? Stimulujte, šimrejte, hnětejte varlata a šourek, nehty mu přejíždějte po zádech, jestli se mu to líbí. V překladu to znamená, že úspěchu docílíte jistěji, když se nebudete spoléhat na jeho vlastní tempo, ale ukážete mu i to svoje. Ostatně, jak se vám líbí přezdívka „speed děvče“?

2. Hýčkejte uzdičku

Frenulum, tedy uzdička, patří k tomu nejcitlivějšímu, co na penisu můžete najít. (Leží na spodní straně těsně pod žaludem.) Přejíždějte po ní prsty (klouzavé a s lubrikantem jsou lepší), věnujte jí pozornost jazykem. Existuje totiž reálná šance, že tohle ten váš jen tak nevydrží…

3. Hrajte si na nevinnou pannu

Dovnitř, ven, dovnitř, ven. Už to takhle trvá hodinu a vy fakt prosíte o cíl? Uchopte penis v místě, kde vyčnívá přímo při souloži a zkuste ho stlačit, pohybovat jeho předkožkou jako při masturbaci, nebo mu prsty vytvořit kolečko simulující užší vchod dovnitř.

Těsnost“, tedy jiný vjem, může zapříčinit, že konečně dojde i na ten gejzír spermatu. (O tomhle triku se vyplatí vědět i v případě, že se zrovna šmajchlujete v poloze, ve které se dají dát nohy k sobě. Tím opět dojde k většímu sevření mužské bambitky.)

4. Použijte světlo jako nástroj

Muži jsou orientováni vizuálně, takže když rozsvítíte, a on si vás a vaši momentální činnost bude moci prohlédnout, neodolá. A jestli tomu přidáte grády, tedy sáhnete sama na sebe, máte ho v hrsti. (Často se stává i to, že muž vlně narůstající touhy neodolá natolik, že si penis vezme do vlastních rukou a záležitost dodělá sám.)

5. Hýbejte se tak, aby to nebylo vidět

Od věci není ani stahování poševních svalů, které je zvlášť účinné, pokud je máte vytrénované. Pak k dokonalým zásahům patří v momentě nejvyššího vzrušení „vcucnutí“ penisu do svých útrob. Někteří muži jsou jím tak fascinovaní, že zdi bílí téměř okamžitě.

6. Odvažte se tam vzadu

Poměrně úspěšná je i stimulace anální krajiny, tedy například naslinění prstu a pouhé přiložení na konečník. Někteří muži vyznávají i vsunutí nezbedného ukazováčku dovnitř a stimulaci mužského bodu G, tedy prostaty. Nicméně zkušenosti žen vypovídají o tom, že s tímhle chvatem by muž měl mít nějaké předchozí zkušenosti proto, aby se v tom nejlepším nevylekal.

V případě, že nezabírá vůbec nic, pořád máte dvě možnosti. Buď si počítejte do milionu, nebo vezměte tu největší teflonovou pánev a „opřete“ mu ji o hlavu. Rychlejší orgasmus to sice nezaručí, ale spolehněte se, po tomhle mu zvadne dřív, než řekněte švec.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat