5 příležitostí pro »potěšení« sebe sama: Dopřejte si slast bez chlapa!

23.03.2016 | Sex a vztahy

Orgasmus je skvělá věc. Ale upřímně – kdybychom měly spojovat tohle potěšení jen a jen se sexem a spoléhat se, že nás k němu může přivést jen náš partner, asi bychom si ho neužívaly moc často.

Naštěstí si můžeme pomoct samy. Ano, mluvíme o masturbaci. Dříve byla naprostým tabu, něčím „neslušným“, dnes je (díkybohu) běžnou součástí našich životů.

A v některých situacích se taková příjemná „sebeláska“ zakončená úžasným orgasmem hodí naprosto dokonale. Ve kterých?

1. Po náročném dnu

Spousta stresu, shonu, nějaký ten přešlap a neúspěch – tak pokud takhle vypadal váš den, dopřejte si ten nejjednodušší lék na zlepšení nálady. Orgasmus. Je to vědecky dokázáno – díky hormonům, které při něm zaplaví vaše tělo, vám prostě bude dobře, zlepší se vám nálada, po úzkosti a stresu ani památky. A že se po příchodu z práce nemůžete „vrhnout“ na partnera? Nevadí! Přiveďte se k orgasmu sama!

2. Po probuzení

Proč nezačít den s úsměvem na tváři? Ještě než se po probuzení pustíte do probírán všech úkolů, co vás budou celý den provázet, udělejte si pod peřinou radost! Nastavte si budík tak, abyste vše pohodlně stíhala, ještě než probudí celý dům. Věřte nám, 15 minut bude stačit!

3. Máte prostě chuť na sex… a nikdo není doma

Tohle není žádné „překvápko“. Byla by chyba si myslet, že když máte partnera, jen on je zodpovědný za váš orgasmus. Kdepak! I vy jste stále součástí svého sexuálního života. A tak když máte zrovna chuť na příjemný zážitek, ale partner není doma, je unavený, spí apod., prostě si ho dopřejte sama!

4. Po sexu, který skončí bez orgasmu

Nevěřte romantickým filmům a knihám – většinou je skoro zázrak, když oba partneři vyvrcholí ve stejný okamžik. A tak se může stát (a že se to stává), že váš milý skončí před vámi. Ale to vůbec nevadí! Prostě celou věc „dokončete“ sama. A když říkáme „sama“, vůbec to nemusí znamenat, že se partner nezapojí. Masturbace je mezi partnery, kteří se při ní vzájemně pozorují, je náramně vzrušující záležitost! A tak se může takový společný zážitek rychle proměnit v druhé kolo!

5. Když jste single

Rozchod vůbec nemusí znamenat, že se z vás stane jeptiška! Možná se po vašem boku muž neobjeví nějakou tu chvíli, ale co! Sex si můžete užít i sama se sebou. A třeba i s nějakou tou „dospěláckou“ hračkou. Od čeho máme sex shopy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat