5 mýtů o orálním sexu, kterým musíte přestat věřit!

16.06.2016 | Sex a vztahy

Proč si pořád spousta žen nedokáže užít, když se je jejich partner rozhodne potěšit ústy „tam dole“? Možná stále věří některým z těchto nesmyslných mýtů!

Mýtus č. 1: Orální sex = orgasmus (jinak je něco špatně)

Přestaňte věřit ženským románům a romantickým filmům! Ačkoli si orální sex umíme pořádně vychutnat, neznamená to, že by u nás vždycky skončil orgasmem. A co víc, pokud jste ještě nikdy vyvrcholení při orálním sexu nedosáhla, vůbec to neznamená, že je s vámi něco špatně. Každá z nás prostě reaguje jinak – i na laskání.

Mýtus č. 2: Abych líp chutnala, musím jíst ovoce

Nejčastěji se v této spojitosti skloňuje ananas, ale upřímně – nikdy nebudete chutnat po ovoci, takhle naše tělo prostě nefunguje. A navíc si vystačíte se základní hygienou, aby si váš partner orální sex opravdu užil. Takže odhoďte obavy!

Mýtus č. 3: Orální sex = jazyk

Jistě, orální sex dostal název podle toho, že se při něm používají ústa a jazyk, ale neznamená to, že by se měly využívat výlučně! Váš partner si klidně může „vypomoci“ prsty nebo nejrůznějšími hračkami (taková kombinace mužských úst a vibrujícího pomocníka je k nezaplacení). Nestyďte se mu to naznačit!

Mýtus č. 4: Navigovat ho je prostě trapas!

A když už jsme zmínili ono naznačování – není nic špatného na tom, když partnera lehce nanavigujete na to, co se vám při orálním sexu nejvíce líbí, na co se má zaměřit, kde přitlačit a kde ubrat. Kdo jiný než vy zná vaše tělo nejlépe?

Mýtus č. 5: Při orálním sexu platí rovnocennost

Platí, jen pokud ji chcete. Ale tak jako nemáme někdy náladu potěšit svými ústy partnera, tak nemusíme vždy chtít od něho to samé. Je to zcela normální. Někdy je prostě příjemné radost dávat, nemusíme si ji hned zase „vzít“ zpátky. A platí to i naopak – jestliže se partner rozhodne, že vás potěší svými orálními schopnostmi, rozhodně to neznamená, že mu hned musíte „oplácet“ stejným. Při sexu se nepočítá skóre. Nikdo vás do ničeho nemůže nutit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Pizza se smetanovým základem

(1 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat