Sex a šmírování. Proč se tak rádi díváme?

Klíště na pozadí, kontrola ze strany policisty, alergie třeba na trávu přímo v tom nejlepším? Tak to zdaleka není všechno, co se vám o prázdninách a dovolených může stát. Jedno z největších nebezpečí totiž číhá jen pár metrů od vašeho domu. Dejte si pozor na „garden sex“ a návštěvy!

Chystáte se na dovolenou a svůj byt nebo dům svěřujte kamarádce nebo kamarádovi, kteří se po dobu vaší nepřítomnosti postarají o kytky, poštu a psa? Tak si hlavně po návratu čistě povlečte postel, neboť podle ankety jednoho výrobce ložního prádla má velká většina lidí hlídající domácnost svých známých na tomto místě i sex. Změna prostředí a dovolenková nálada prostě dělá svoje. A co dalšího vás v létě může překvapit? Šmírování ze strany sousedů! Opalovačky, koupačky, odpočívání třeba i na balkoně, odhozené horní díly plavek či sex? Po tom všem je dneska poptávka - prý přirozeně... A důvod?

Jak vypadá klasický český slídič?

Právě to řeším s policií. Kamarád mého manžela mu před pár týdny poslal odkaz na jeden porno amatérský portál, na kterém se já s manželem milujeme - u nás na zahradě. Sice nám genitálie zakrývá ručník, ale i tak je toho vidět dost, a to včetně mého obličeje a poprsí,“ zdrceně vypráví čtenářka, která si nepřála zveřejnit své pravé jméno, protože dle vlastních slov má už tak z ostudy kabát.

Jelikož se jedná o poměrně detailní záběry, musel je natočit některý ze tří našich sousedů, který může aspoň trochu vidět na váš pozemek. Policie slíbila, že se tímto případem bude zabývat,“ dodává a diví se, že je dneska něco takového možné. Ano, je, a poměrně běžně. Stačí se podívat na dost výživné průzkumy. Jeden takový uspořádali v Kanadě.

Proč popularita šmírování nezná mezí?

Této ankety na téma sexuálních zájmů, kterou uveřejnil magazín Journal of Sex Research, se zúčastnilo víc než tisíc žen a mužů. Z jejich výpovědí vyplynulo, že 46 % dotázaných tíhne k voyerismu, tedy šmírování. Léto se tak dá přeložit jako dokonalé žně pro přihlížení a sledování všeho druhu! Je nutné se bát například o svoji bezpečnost?

Přední český sexuolog Petr Weiss tvrdí, že určitá sexuální zvědavost je vlastní nám všem, ovšem pro některé muže je sledování intimního počínání nic netušících anonymních objektů preferovaným způsobem dosahování vzrušení a je upřednostňováno před partnerskými sexuálními aktivitami – a to i v situacích, kdy je dostupný atraktivní sexuální partner preferovaného věku a pohlaví. Většinou však jde o touhu po poznávání a dobrodružství, nic víc.

Vždyť v některých společenstvích je konkrétně sledování milování jiných dvojic přirozenou součástí života. V naší kultuře se na to sice tak nepohlíží, ale možná proto je tajné šmírování tak zajímavé.

Tak trochu sport všech národů

Podle sexuologů se dokonce občas stává i to, že voyerismus, touha přihlížet, se objeví pouze epizodicky, například v době psychického stresu, manželských konfliktů nebo dlouhodobého sexuálního půstu. Fajn, ale to vám pověst nezachrání – zvlášť když budete viset někde na internetu. Proto při všech sexuálních hrátkách buďte opatrní a mějte oči na stopkách. Ovšem můžete si od slídičů vzít i mustr…

Jak se hraje v páru?

V případě, že dostanete nápad na sledování jiné dvojice, což se může stát raz dva, neboť být svědkem důvěrného sexuálního styku znamená projít neobvyklým a vzrušujícím zážitkem, který se nedá srovnat s ničím jiným, stanovte si pravidla. Jedině tak můžete pochytit nové nápady a naučit se polohy, které je možné převést do vlastního milostného života.

Pečlivě vyberte druhý pár, dávejte pozor na žárlivost a její projevy, připravte smyslné prostředí a domluvte se, jak bude přihlížení probíhat. Kdo do něj bude zapojený aktivně, kdo pasivně? Je dovolené dotýkání se druhého páru, nebo se jedná pouze o sledování sexu? Po určení rolí se voyeurství v této podobě může stát příjemným párovým zážitkem, jinak je to spíš o nervy…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat