Noční můry žen: Proč častěji sníme o jeho nevěře?

24.08.2016 | Sex a vztahy

Být ženou je zase o něco děsivější než být mužem. Eviny dcery totiž trpí nočními můrami mnohem více než Adamovi synové. Muži častěji sní o létání či povýšení, zatímco dámskou část populace pronásleduje častěji partnerova nevěra či pády z výšky.

Ženy si také bohužel pamatují noční můry intenzivněji než sny příjemné. Nejčastějším typem snu u ženy je partnerova nevěra, následuje ztráta zubů, pronásledování a pavouci.

Muži nejčastěji sní o létání, setkání s krásnou cizinkou nebo nalezení peněz.

Z psychologického průzkumu v USA také vyplývá, že poměrně častým snem je pohlavní styk s osobou, s níž by člověk v reálném světě spát neměl. Lidi také trápí pronásledování nejrůznějšího druhu, návrat školních let a nepřipravenost u testu.

„Noční můry pocházejí z úzkosti. To, že ženy trpí úzkostnými poruchami více než muži, může být skrytou příčinou, proč mají častěji noční můry,“ vysvětluje autorka výzkumu Anne Cutlerová z New Yorku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat