Poprvé v sexshopu: Co je dobré vědět?

Ačkoli existuje nespočet on-line obchodů nabízejících sexuální pomůcky a hračky, které si vyberete v pohodlí anonymity svého domova, některé věci si jen z fotografií v reálu nepředstavíte. A ne všechno je z popisu jasné. V takovém případě je na čase vyrazit do kamenného sexshopu.

Co byste měli vědět, než se do takového obchodu vydáte?

Odhoďte stud

Opakujte si – za návštěvu sexshopu se člověk rozhodně nemá stydět! Je to naprosto přirozená záležitost. A nebojte se být sami sebou. Každého vzrušují jiné věci a podněty, a tak při výběru pomůcek, jež k vašemu potěšení a vzrušení přispívají, rozhodně není na místě cítiti jakékoli rozpaky. Soudit vás rozhodně nikdo nebude!

Na vlastní oči

Ačkoli se zdá „bezpečnější“ vybírat si hračky pro dospělé pěkně doma na internetu, mnohdy se nám takový nákup může vymstít. Jistě, každý výrobek bývá detailně popsán a zdokumentován, ale to neznamená, že si o něm utvoříme pravdivou představu. A pak se člověk po rozbalení balíčku nestačí divit. Namísto pomůcky, na kterou jste se s partnerem/partnerkou tak těšili, máte nepoužitelný předmět. Velikost, tvar a další veličiny je nejlepší si u některých výrobků prohlédnout pěkně naživo.

Nebojte se ptát

Zaměstnanci sexshopů jsou připraveni vám s čímkoli poradit a pomoci. Tak toho využijte! Oni totiž vědí, o čem mluví. Však je svět sexuálních pomůcek jejich práce. Znají toho víc, než byste si mysleli. podobně jako prodavač v jakémkoli jiném obchodě ví spoustu věcí o zboží, jež prodává.

Ale nepřehánějte to

Ačkoli intimita dotazů ohledně sexuálních pomůcek může po chvíli rozhovoru se zaměstnancem sexshopu vyvolat dojem, že jste vlastně přátelé, co se navzájem svěřují, neznamená to, že jimi skutečně jste. Takže otázky typu „a co se vlastně nejvíc líbí vám/co vám nejvíc vyhovuje?“ raději vynechejte. Navíc vám odpovědi příliš nepomohou – každému člověku vyhovuje něco jiného. Tady jde o vás a vaše potěšení.

Nepleťte si prodavače se sexuálními pracovníky

Naprosto nesmyslným mýtem je, že v sexshopech mohou vlastně pracovat jen sexuální pracovníci, tedy lidé živící se sexem. Ale to je samozřejmě hloupost. V obchodech s oblečením také přece nepracují modelky a paní v masně není řeznice.

Nepodceňujte lubrikant

A malá rada na závěr. Pokud by byl jeden druh zboží, který by vám zaměstnanci sexshopů doporučili koupit, pak by to jistě byl lubrikační gel. Hodí se vlastně vždycky a je skvělým pomocníkem jak pro milování se šikovnými hračkami, tak i pro „běžný“ sex či masturbaci. Tak bez něj neodcházejte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat