Chcete prožít žhavou noc? Naplánujte výlet nebo kino

Pokud máte poslední dobou pocit, že by váš milostný život s partnerem či partnerkou potřeboval nějakou tu vzpruhu, máme pro vás dobrou zprávu. Na naše libido totiž často pozitivně účinkují i úplné maličkosti. Tak kterou vyzkoušíte jako první?

Teoretická dovolená

Zkuste si s partnerem/partnerkou sednout k počítači či jen k mapě a „plánujte“ si vysněnou dovolenou do nějaké exotické destinace. Představa písku, pláží (ale i velehor), pohody a romantiky totiž nastartuje libido mnohem spolehlivěji, než když budete jako každý večer sedět a koukat na televizi. Vůbec nevadí, že na onen výlet vůbec nepojedete. Náš mozek dokáže zázraky a pro zvýšení chuti k milování mu stačí i představy.

Ta správná večeře

Co svému milému naservírovat, aby dostal chuť na milování? Vsaďte na těstoviny s jednoduchým pestem z piniových oříšků. Proč právě tato kombinace? Je to jednoduché. Těstoviny zaručí dostatek energie a piniové oříšky obsahují látku arginin, která pozitivně působí na mužské libido i erekci (však ji obsahuje i jistá modrá pilulka).

Vzpomínka na bezstarostnost

Vyměňte večer u televize za kino. Proč kino? Nejde ani tak o to, co zrovna promítají. Prostě si kupte lístky do poslední řady a zavzpomínejte, co jste v ní prováděli jako teenageři. Proč si nezopakovat ono vzrušení ze zakázaného ovoce – nenápadné doteky na správných místech, polibky… Však ono to funguje, i když se vám už blíží třeba čtyřicítka!

Obrázková předehra

Co takhle vyměnit televizní seriál za něco „pikantnějšího“? Ano, mluvíme o erotických filmech. Pěkně pošlete děti spát a užijte si vlastní filmovou noc. Třeba získáte novou inspiraci! A i kdyby ne, málokdo nepodlehne vzrušení!

Nezbedná písmenka

Nejsou erotické filmy zrovna vaším šálkem čaje? Nezoufejte! Skvěle totiž funguje i předčítání erotických příběhů. Na našem trhu jich díky vlně Padesáti odstínů najdete spoustu. Tak pěkně otevřete knihu a s partnerem/partnerkou si navzájem předčítejte vášnivé scény. Upřímně – do konce vybraný román dlouho nedočtete.

Na co myslím

Znáte to. Občas zahlédnete partnera při nějaké činnosti, pocítíte slabost v kolenou a říkáte si, že teď byste ho nejraději umilovala k smrti… A pak se zas vrátíte k vaření. Chyba! Prostě vše odložte a svoje představy svému milému zašeptejte do ouška. Úspěch zaručen!

Víkend od sebe

Ve prospěch vašeho libida může zapracovat i situace, kdy se několik dní nevidíte. A tak si oba naplánujte víkend – každý s někým jiným či o samotě. Večer si pak můžete zavolat nebo poslat nějakou tu žhavou esemesku. Po návratu ze sebe nebudete chtít odtrhnout ruce!

Strategické nákupy

Občas je potřeba trochu povzbudit mužovu fantazii. A tak vyrazte na nákupy! Zastavte se pro nějaké sexy spodní prádlo, případně zajděte do obchodu s hračkami pro dospělé. A večer se pak doma pěkně pochlubte tím, co jste nakoupila! Takovému lákadlu žádný muž neodolá!

Oblíbené scény

Určitě máte nějaký film, jehož milostná scéna vám utkvěla v paměti. Tak proč si ji v ložnici (nebo v kuchyni, obýváku, koupelně…) neproměnit v realitu? Nemusíte být zrovna oscaroví herci, abyste tenhle jednoduchý úkol zvládli. Změny ve scénáři vyhrazeny, improvizace povolena!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat