Potraviny pro skvělý milostný život. Nezapomínejte na fíky či avokádo

Je váš milostný život tak trochu na ústupu? Stojaté intimní vody opět rozproudí afrodiziaka ve formě avokáda, fíků, banánů a rukoly. Ovšem i podceňovaný citron dokáže zamíchat erotickými kartami! Nevěříte?

Náročná práce, stres, péče o děti, zajištění chodu domácnosti – kradou vám tyto aspekty běžného života energii a co hůř, i náladu na sex? Vsaďte na povolený doping a pomozte si jídlem! Existují totiž potraviny, které vás patřičně naladí a rozproudí krev v žilách – a nejen tam. Za jaké dobroty vás partner může jenom pochválit?

Avokádo, hříšná exotika

Pokud jde o milostné nakopávače, plod hruškovce přelahodného je určitě dobrou volbou. Ostatně, za kouzelné ovoce plodnosti ho považovali již v 15. století, a to o ledasčem vypovídá. Avokádo díky vysokému obsahu nenasycených tuků zlepšuje průtok krve cévami, přičemž se řádného prokrvení dočká samozřejmě i kompletně celý reprodukční systém. Navíc vás obohatí o sloučeninu zvanou thiamin, kterou lékaři spojují se zvýšenou sexuální touhou.

Banán, zprostředkovatel pohody

Míjíte banány v obchodě bez povšimnutí? Chyba – a to pořádná. Mají totiž velkou moc a dokážou odplavit stres dřív, než se nadějete. Kromě draslíku v nich naleznete také aminokyselinu tryptofan, která značně pomáhá při produkci serotoninu, tedy hormonu štěstí. Už po pár sladkých soustech zamáváte nervozitě na rozloučenou a přivítáte příjemné duševní rozpoložení. Není tohle předzvěst příjemného večera?

Rukola, zelená pro vášeň

I když tato listová zelenina budí dojem plevele, nenechte se zmást, ani opít rohlíkem. Rukola patří do povinné erotické výbavy každé domácnosti! Závěry četných průzkumů totiž naznačují, že její konzumace blokuje absorpci některých environmentálních kontaminantů, které mají negativní vliv na libido. Neméně užitečné jsou však i její obsažené vitaminy a minerály, tak na nic nečekejte, a šup s ní do salátu.

Citron, strůjce všeho dobrého

Využíváte schopnosti žlutého pomocníka jenom tehdy, když jste nemocní? Věřte, že i jindy vám přijde k duhu. Citron platí za bohatou zásobárnu vitaminu C, kyseliny listové a antioxidantů. Koktejl těchto složek pozitivně působí na pohlavní orgány, zachovává je zdravé a plně funkční. A platí to pro obě pohlaví! Tudíž pár kapek dopřejte i své polovičce, tím se určitě nic nezkazí…

Fíky, stimulanty dychtivosti

Toto ovoce s podivným tvarem má dlouhou historii a jeho pověst, jakožto posilovače plodnosti, ho doslova předchází. Hlavní fíkovou předností je množství železa, draslíku a hořčíku, což jsou stimulanty milostné touhy jako vyšité. Nutno dodat, že konzumace fíků je prospěšná jak pro dění v ložnici, tak pro zdraví srdce. A to se přece počítá!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat