Lidé, kteří používají emotikony, mají více sexu, protože umějí lépe vyjadřovat emoce

03.09.2019 | Sex a vztahy

Lidé, kteří používají emotikony, mají více sexu. A to jednoduše proto, že umějí lépe vyjadřovat emoce včetně touhy. Užívání emotikonů je také znamením, že dotyčný je dobrý milenec. Umí totiž vyjádřit své potřeby i potěšení. S takovou známostí také častěji dojde na sex už na prvním rande.

Tvrdí to sexuologové z Kinseyho institutu v USA, kteří analyzovali chování a sexuální život pěti tisíc osob. Když srovnali to, jestli a jak používají emotikony a jejich sexuální chování, objevili pozitivní vztah. Osoby používající při chatování hodně emotikonů mají sex častěji, protože umějí lépe vyjádřit svou touhu. Častěji mají také sex už na prvním rande.

„Použití emotikonů souvisí s častějším randěním a frekventovanějším sexuálním životem,“ tvrdí autoři z Kinseyho institutu.

Lidé používající emotikony dokážou lépe vyjadřovat své emoce.

„To samozřejmě podporuje úspěšné intimní spojení a větší počet milostných a sexuálních příležitostí,“ dodávají autoři.

Sex na prvním rande: Ano, nebo ne?

Biologická antropoložka Helen Fisher z Rutgersovy univerzity, která se podobnou tematikou zabývá ve své knize Anatomie lásky, popisuje, že mít sex hned teď, respektive co nejdřív, ať nikdo neztrácí čas, patří k tradičním aspektům současných „zrychlených“ námluv.

Podle ní mnoho lidí spěchá, protože chce mít jasno. „Hodíme se k sobě? Bude to klapat v posteli? Není tenhle vysoce postavený manažer v normálním životě nemehlo?“ Tyhle a další otázky jsou určitě opodstatněné, ale když se to tak vezme, tak nevhodné chování, názory nebo činy mohou vztah ukončit stejně rychle jako sex na první schůzce – akorát člověk neinvestuje víc „ze sebe“. A věřte nebo ne, ženy to při randění vždycky odnášejí tak nějak hůř.

Dokonce celá řada studií vypovídá o tom, že sex na prvním rande zvýší šanci na dlouhodobý vztah. Zkrátka proč to nezkusit, rozhodně se nenechte do ničeho nutit, ale pokud jsou sympatie vzájemné a cítíte, že oba směřujete stejným směrem, tak proč ne. Rozhodně vás za to nikdo nemůže odsuzvat!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat