Jogurt dodá jiskru vašemu milostnému životu

Ano, jogurt má vedlejší účinky, ale některé z nich se vám budou nesmírně líbit! Proč ho podávat svému partnerovi a jaké množství je tak akorát? Zlepšete svůj milostný život a vraťte mu jiskru!

O jogurtu kolují hotové legendy. Zvlášť ten řecký je odborníky na výživu doslova opěvován, a to z několika dobrých důvodů. Protein v něm obsažený je nezbytný pro růst buněk, budování svalů a opravu tkání. Probiotika, tedy drobné mikroorganismy, jako jsou bakterie a kvasinky, pomáhají udržovat rovnováhu ve střevech a posilovat imunitní systém. Řecký jogurt je však také plný vitaminu B12, který se stará o energetickou a zdravou funkci mozku. A teď ty pikantnější zprávy!

Vyrovnanější psychika jako bonus

Aby toho nebylo málo, uvedený jogurt nabízí i jód, důležitý pro správnou funkci štítné žlázy a metabolismu. Zapomínat se nesmí ani na vápník, který je klíčový pro hubnutí a redukci produkce kortizolu v těle. Ten je znám jako hormon stresu. To znamená, že díky zvýšené konzumaci jogurtu vy a váš partner nebudete v „křeči“. Je tu však ještě jeden důvod, proč ho své drahé polovičce podávat.

Od stolu rovnou do postele

Vědci z Massachusettského technologického institutu, což je soukromá výzkumná univerzita ve městě Cambridge amerického státu Massachusetts, testovali účinky jogurtu na obézní myši. A byli dost překvapení. Nejprve se u myší krmených jogurtem vyvinula hustá lesklá srst, potom vědci zjistili, že samci začali vystavovat svá varlata, která byla asi o 15 procent těžší než u myší, kterým jogurt podáván nebyl. 

Tihle samci také rychleji inseminovali své partnerky a později se narodily statnější a úspěšnější vrhy. Uvedené závěry inspirovali další vědce k tomu, aby začali hledat souvislosti mezi jogurtem a sexuálním fungováním mužů.

Výkonnější, šťastnější i plodnější

Jako první se s výsledky pochlubili vědátoři z Harvardovy školy veřejného zdraví, jejichž nálezy korespondují s tím, co odhalili vědci z Massachusetts. Řecký jogurt obsahuje prospěšné bakterie (probiotika), která pomáhají udržovat chod zažívacího a imunitního systému.

Konzumace téhle potraviny udržuje flexibilní tepny, vyvažuje hladinu triglyceridů a hraje roli při snižování krevního tlaku, čímž ovlivňuje sexuální fungování. Jelikož jogurt je domovinou i pro minerál zinek, zároveň podporuje plodnost, udržuje optimální hladinu testosteronu a přispívá ke zdraví spermií. Proto se doporučuje jeden denně, ideálně ten bez přidaného cukru, doplněný čerstvým ovocem. První pozitivní účinky můžete zaznamenat zhruba po čtyřech týdnech.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat