Masáž prostaty je cesta k explozivnímu orgasmu

Neuvěřitelné, ohromující a nesmírně silné. Takhle muži hovoří o vyvrcholení vyvolaném masáží prostaty. Slastný tlak, který při něm prožívají, lze přirovnat k explozi a velmi prudkému uvolnění nahromaděné energie. Dopřejete právě tohle i svému milenci?

O tom, že ženy mají svůj bod G, se ví. Tenhle houbovitý výběžek pojmenovaný po německém gynekologovi Ernstu Gräfenbergovi sídlí na přední stěně vaginy mezi stydkou kostí a dělohou. Při jeho hledání je třeba obrnit se trpělivostí, nicméně výsledek rozhodně stojí za to. Vaginální vyvrcholení má totiž úplně jiné zabarvení než to klitoridální. Orgasmy vyvolané stimulací bodu G jsou zkrátka od „klasiky“ diametrálně odlišné. Navíc mohou být i mokré (1).

Větší než malé množství tekutiny

Ano, mokrý orgasmus není pouhým výmyslem novodobé pornografie, ale faktem a žádaným stimulantem. Je totiž známo, že squirting přitahuje pozornost mužů i žen (2). Pánové však dámám závidět nemusejí. I oni mají svůj bod G – a tím je prostata neboli mužská předstojná žláza (3), která se dá dráždit buď nepřímo, masáží hráze, nebo přímo, přes stěnu konečníku (análním sexem).

Bod P

Tyto orgasmy jsou uváděné jako mnohem silnější, více vzrušující a intenzivnější. Aspoň v porovnání s těmi, kdy partner zasune penis do pochvy, udělá několik pohybů a ejakuluje. Muži, kteří s vyvrcholením skrz prostatu mají zkušenosti, mluví o ohromujících zážitcích a vlnách potěšení kolujících po celém těle (4). Nestál by o něco takového i váš partner?

Hygienické zásady pro větší pohodlí

Pokud se dohodnete, že si s prostatou láskyplně pohrajete, musíte vědět, že je to malá citlivá žláza plná nervových zakončení. Najdete ji v blízkosti základny penisu (5).

A čím začít? Řádné osprchování nebo klystýr se hodí, ale nic z toho vyloženě není podmínkou. Pod milence však určitě v rámci prvních pokusů dejte ručník a následně mu dopřejte uvolňující masáž ramen, nohou a třísel (přece jen se taky musí psychicky i fyzicky naladit) a poté, až bude připravený, opatrně vložte řádně mazaný prst nebo hračku (ideálně zakřivenou a nasměrovanou k přední části těla) do jeho konečníku (6). (Využít můžete i latexové rukavice.) 

Na břicho a dolů!

Prostatu, ať už v pozici na zádech, na břiše nebo na boku, nahmatáte asi 5 centimetrů hluboko a poznáte ji tak, že připomíná zralou švestku. Má-li váš partner trochu problém se staženými svaly, použijte malý trik. Opřete ho o pevnou podložku a požádejte, aby se předklonil a dal špičky nohou k sobě a paty od sebe. Používejte krouživé pohyby a využijte sílu střídavého tlaku (7). Obvykle to příliš dlouho netrvá a orgasmus je na světě…

Zdroj: (1) www.cs.wikipedia.org/wiki/Bod_G, (2) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35388532/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4896089/, (4) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29265651/, (5) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4968575/, (6) názor autora, (7) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3801596/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat