Plán dnešního večera: Medový sex

Okořenit si milostný život nemusí být vůbec těžké. Stačí sáhnout do spíže a vytáhnout obyčejný med s medvědí povzbuzovací silou! Jak a k čemu se při sexu používá?

Ačkoli vědci pochybují o tom, že tak zvaná afrodiziaka obsahují zázračné látky na podporu sexuální touhy, o jejich psychologických účincích není pochyb. Podle doktora Davida Bentona z University of Wales už jen přemýšlení o povzbuzující síle potravin nastartuje chemickou reakci v mozku, která způsobí citové vzrušení. „Pokud si myslíte, že ústřice nebo čokoláda rozbuší vaše srdce jako o závod, pak jste na dobré cestě k tomu, aby se to doopravdy stalo,“ řekl odborník pro deník Daily Mail.

A taková víra je rozhodně lepší, než si koupit balení španělských mušek a doufat v zázrak, protože doposud neexistují efektivní preparáty na ovlivnění sexuální touhy a vzrušení, natož orgasmu u žen. To si radši koupte láhev dobrého vína a proveďte experiment s tím, co máte v lednici – nebo ve spíži. Po prvním nahlédnutí nevidíte nic závratného? A co takový med?

Na co všechno se dá použít tekuté zlato?

Med je spojen s láskou a při tradiční indické svatbě je dokonce ženichovi nabízen v rámci posílení jeho sexuální odolnosti. Jelikož obsahuje velké množství minerálů a stopových prvků (například draslík, vápník, želeno, zinek a další), je ideální surovinou jak pro detoxikaci organismu prostřednictvím medové masáže, tak pro zpestření sexu. Vždyť lepí, namítáte?

Sexy welness pobyt u vás doma

Ano, lepí. Ale právě to může být zábava! Olizování a ochutnávání doporučeno! S ujištěním, že ani vy, ani partner na něj nemáte alergii, prozkoumejte jeho sílu. Začít můžete smyslnou masáží na terase nebo u bazénu, kde na vás zvědaví sousedi ani děti neuvidí. Místo pleťového mléka nebo masážního oleje použijte buď med samotný, nebo směs medu a obyčejného mléka z lednice. Konečky prstů hnětejte krk, ramena i záda. Vůně naladí vaše smysly.
Budete-li mít chuť i náladu na medovou fajfku, ponořte partnerova bobříka do sklenice s tekutým zlatem a vytvořte si tak chuťovou přísadu, jež z orálního sexu doslova způsobí revoluci!

Kam med nepatří?

Až se vyměníte a aktivity se ujme protějšek, vyvarujte se toho, aby se med dostal do pochvy, protože cukr v něm obsažený může narušit přirozenou bakteriální ochranu vaginy a způsobit kvasinkovou infekci. Proto i když partnera bude lákat olizování vašich intimních partií „na sladký způsob“, trvejte si na svém a nechte se medem dráždit jinde – třeba na bradavkách. A propos, díky rozpustilé lepivosti si budete připadat jako školáci.

Dohra ve vaně

K zakončení medového milostného setkání je jako stvořená koupel, kdy se do lázně přidá med a jak jinak než mléko (bonusem je hydratace pleti). Takový relax si dopřávala už i Kleopatra.

V případě, že by vás masáž ani medová fajfka příliš nelákaly, podávejte partnerovi každé ráno čaj s medem místo kávy (když se jí nebude chtít vzdát, tak mu ji medem oslaďte), aby se nastartoval jeho apetit.

Na potenci čaj?

Po vzoru Bulharů, kteří slaví úspěch se svým bylinkovým čajem s přísadou medu, o kterém se říká, že má naprosto srovnatelné účinky s Viagrou, můžete partnera povzbuzovat k lepším výkonům. A co se týče onoho čaje: „Skutečně jsme optimisté," uvedl Gergi Georgjev, ředitel včelařské společnosti. „Opravdu funguje. Tisíc Bulharů by jinak nebylo spokojeno, kdyby odvar neúčinkoval. Mimochodem – ještě jsme nezaznamenali ani jednu stížnost," dodal.
A pak že doma nemáte jediné afrodiziakum! Necháte se taky „slepit“?
A čím se před sexem povzbuzujete vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat