5 sexy letních rekvizit z vaší lednice, které nabudí na sex

Hledáte způsob, jak dodat trochu šmrncu svému sexuálnímu životu? Začněte na místě, kde je hýčkáno všech pět smyslů, to jest v kuchyni! Stačí otevřít lednici a váš partnerský i intimní život pookřeje! P. S.: Víte, proč muže rajcuje levandule?

Potraviny, které zvyšují touhu po sexu, pravděpodobně v tuto chvíli najdete ve své ledničce. Jestli vám některá z nich chybí, jedna krátká návštěva obchodu to napraví. Nevěříte?

5 sexy nažhavujících rekvizit z lednice

1. Čokoládová poleva. Každý ví, že čokoláda je afrodiziakum. Teplou nebo studenou polevou (stačí třeba čokoládový toping na zdobení moučníků) si navzájem na tělo vykreslete různé obrazce a ochutnávejte, co se do vás vejde!
2. Šlehačka. I když spojení horkého vzduchu, potu a roztékající se šlehačky rychle zkazí dojem dokonalého erotického večera, někteří na ni nedají dopustit. Pokud doma nemáte 30 stupňů nad nulou a budete ji ze sebe slízávat tak rychle, že vás dva nestihne přilepit k sobě, budiž.
3. Pudink. Nejspíš si myslíte něco o nepořádku, který budete muset uklidit, až se skvrna od pudinku objeví na gauči. Kdo ale říká, že se jím musíte krmit v obýváku? Kuchyňská linka to jistí! Hlavně tuhle dobrotu nezapomeňte ozdobit ovocem. Jakým?
4. Jahody. Jahody jsou považovány za afrodiziakum, ne však pro své složení, ale vzhled. Tyto červené laskominy patří do kategorie potravin, které s trochou fantazie připomínají ženský pohlavní orgán nebo šťavnaté, plné rty.... Omyjte, namočte do čokolády a užijte si s partnerem relaxační chvíli u dobrého filmu.
5. Kostky ledu. Extrémní chladno na citlivé části těla a horké polibky na ta samá místa vteřinu po ledovém šoku způsobí okamžitý a extrémní pocit vzrušení. Pak je tu taky zábava, kdy kostkou ledu jezdíte po pokožce svého milence a jazykem slízáváte ony cestičky, které voda způsobí. No, není to fajn? Ovšem cest, jak si užít sexy léto, je mnohem víc.

Potraviny, které zvyšují vaše libido

I když sexuologové říkají, že afrodiziaka neexistují, studie profesora chemie George Fishera, z Barry univerzity v Miami Shores na Floridě to vyvrací. Podle něj škeble a ústřice obsahují látky, které se ukázaly být účinné při uvolňování pohlavních hormonů. Jiné studie ukázaly, že potraviny s vysokým obsahem zinku, což ústřice jsou, zvyšují mužské libido. Co z toho vyplývá? Že jestli na ně toto léto narazíte, neváhejte je pro svůj plán použít! Do zálohy ale radíme něco mnohem prostšího. Zaútočte mu na nos!

Sexy vůně: Muže sveďte levandulí!

Skutečným vítězem, který nejsnáze navnadí mysl pro sex, je čich. Zdá se, že nos ovlivňuje víc, než si dokážeme představit. Několik studií provedených na Treatment Research Foundation v Chicagu dokazují, že některé vůně mohou zvýšit krevní průtok na mužských a ženských genitáliích, což je jeden ze způsobů, jak povzbudit vzrušení. O jaké vůně se jedná, ptáte se? Podle studií muže velmi láká vůně aroma dýňového koláče, zvlášť v erotické kombinaci s levandulí nebo vůní koblih. Další vůně, která skórovala vysoko na žebříčku vzrušení u mužů, patří pomeranč, černá lékořice, konvalinka, máslový popcorn a sýrová pizza. Až tedy příště budete stát v kuchyni, myslete na to.

A čím svého partnera svádíte vy? Nebo jaké triky platí právě na vás?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat