Milování ve vodě? 5 důvodů, proč si nechat zajít chuť

Jaro je tady a s ním se milenecké páry pomalu připravují na laškovné radovánky venku, ke kterým patří i sex ve vodě, nejčastěji někde v odlehlém koutu auqaparku, v moři i na českých rybnících. Pokud patříte mezi ně, z původně příjemného záměru si můžete odnést špatnou zkušenost. Víte, na jaká rizika se připravit?

Erotika venku bývá často spontánní a náladovou aktivitou, ke které dochází bez nějakého většího plánování. Jezero, oceán, pobřeží pacifiku, pikniková deka, vy, on a sklenička vínka… Takové mazlení má prostě grády s puncem zakázanosti a nebezpečí. Ovšem ve vzduchu visí několik „ale“.

Kondom a voda? To nejde dohromady!

Mezi první negativa patří zvýšené riziko otěhotnění. Je totiž těžké manévrovat s kondomem pod vodou kvůli dobrému těsnění okolo základny penisu, protože vždycky je šance, že se prezervativ posune nebo sklouzne. Jak je gumička pár centimetrů pod vodou, nestává se spolehlivým pršipláštem, který koneckonců nebyl vytvořen proto, aby vydržel všechny nástrahy vodního sexu. Navíc chemikálie v bazénu nebo příliš teplá voda mohou jeho povrch narušit. Některé páry to řeší tak, že pod vodou provádějí vzájemnou masturbaci, a samotný sex si nechají na později. Každopádně třikrát hurá pro hormonální antikoncepci! Tady je k nezaplacení!

Proč to neklouže?

Voda má moc lidské tělo umýt a uvolnit, ale rozhodně ho neumí promazat. Odplavuje totiž přirozené sekrety ženské pochvy, takže se pronikání penisu dovnitř může stát bolestivé. Určitým pomocníkem v boji proti suchým klínům bývá lubrikant. Ten na bázi vody vám moc dlouho pomáhat nebude, voda ho naředí. Proto určitě zvolte silikonový – má tužší kořínek, čili déle vydrží. Pokud jste příznivcem erotických hraček, vždy se před jejich použitím ve vodě ujistěte, že je s nimi zvolený lubrikant kompatibilní a nemůže ho poničit (o tom vás jistě rád poinformuje prodejce).

Domácí cákání

Sprchy, vany a sprchové kouty jsou mnohdy jediným místem, kam se lze schovat před zvídavými dětmi, a kde si lze užívat skvělý sex. Myslete na bezpečnost a zajistěte kluzký povrch proti pádu gumovou podložkou nebo ručníkem. V sexshopech seženete i bezpečnostní úchytky určené pro hladké povrchy, která vám zajistí oporu při milostných polohách. (Dual locking suction handle se prodává asi za 350 korun.)

Rybníky, přírodní koupaliště a jiné

Jestli si myslíte, že domácí „vlhký sex“ je nejbezpečnější variantou vodních erotických hrátek, omyl je pravdou. Dráždivá mýdla a koupelové pěny mohou narušit křehkou ph rovnováhu v pochvě. Výsledek? Nepříjemný výtok. A venku je to ještě o něco horší. To, co by chtěl člověk v kalhotkách mít, se rozhodně nejmenuje mikroorganismy, sinice a bakterie způsobující kvasinkové infekce a infekce močových cest. Ty si jako suvenýr můžete odnést převážně z veřejných prostor. (Oproti tomu, co plave v přírodních nádržích je i chlor fajn.)

Kdy ani moře zdraví nepomůže?

Bohužel ani v moři si moc nepomůžete. Slaná voda taky ženským klínům neprospívá. Proto se gynekologové shodují, že když už sex ve vodě, tak doma a orálním způsobem. Penis i prsty totiž mohou do klína zatlačit mikroorganismy hlouběji a hlouběji. Tato rizika je nutné zvážit.

Ale aby to nevypadalo, že vodní sex je velmi rizikovým druhem sexu, považujeme za nutné zmínit i jeho pozitiva. Voda příjemně nadnáší, takže i korpulentnější postavy mají šanci zkusit si krkolomnější milostné polohy. Sexuální život to jistě obzvláštní a osvěží. Jen je třeba počítat s případnými nepříjemnosti.

Tak co, dáte radši přednost souši?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat