Běžné věci z domácnosti využívané jako erotické pomůcky

Za erotickou hračku není nutné utrácet horentní sumy. Jestli chcete vyzkoušet, co vám ke stimulaci klína vyhovuje, rozhlédněte se po svém bytě a vyberte si z mnoha struktur, tvarů i barev. Možnosti jsou nekonečné!

Trh se sexuálními hračkami je v dnešní době velmi pestrý. I tak však mnoho žen nejprve experimentuje s náhražkami, zajímavými věcmi a materiály, které primárně nejsou určené pro intimní hrátky. Díky tomu zjišťují, jaké tvary dild jim vyhovují. (Název „dildo“ pochází z angličtiny a znamená umělý model mužského penisu.) Díky letmému pohledu po své domácnosti i vy můžete mít na výběr z několika možností. Čím vším se můžete smyslně dráždit?

V kuchyni, koupelně i obýváku

Z potravin se drží v kurzu okurka, neloupaný banán, mrkev, cuketa, pórek, chřest nebo rebarbora, z věcí denní potřeby lze použít kartáč na vlasy, sprchová hlavice, elektrický zubní kartáček (ze kterého je výkonný provizorní vibrátor), vařečka, rukojeť lžíce, skleněná láhev s obzvláště úzkým hrdlem, prázdné lahvičky od drogerie a kosmetiky, silná a bytelná svíčka, televizní ovladač a další předměty. Je však třeba respektovat jedno nesmírně důležité pravidlo.

Reálné riziko

Vagina je citlivé místo s vlastním pH. Výrobci sexuálních hraček to respektují a soustředí se na zdravotně nezávadné materiály, jako je lékařský silikon, dřevo, keramika, nerezová ocel či sklo. Jedná se o neporézní materiály, které se snadno čistí a jsou vhodné i pro alergiky trpící atopickým ekzémem či jinými problémy.

Neporézní materiály se snadno ohřívají i zchlazují. Většina položek, které můžete použít jako provizorní dildo, je však bohužel porézní. To znamená, že v nich lze najít malé otvory, které nejsou pro lidské oko viditelné. Tyto otvory i po umytí mohou přenášet bakterie. Z tohoto důvodu je nutné na jakoukoli věc, jež chcete proměnit na erotickou hračku, navléknout prezervativ. Ušetříte si tak spoustu starostí.

Pálení, svědění a otok v oblasti vnějších rodidel

Kupříkladu takový cukr ukrytý v ovoci, je jednou z hlavních příčin kvasinkových infekcí. To je důvod, proč jsou hrátky s čokoládovým sirupem a tolik přeceňovanou šlehačkou tak nebezpečné!  

Kromě toho jsou špatným nápadem předměty, které by se mohly rozbít a jinak poškodit. K takovým patří měkké a tenké svíčky nebo zralé, měkké ovoce. Rozhodně nepoužívejte ani dilda, jež by vás mohla poranit (ta s ostrými výstupky, štětinkami a podobně). A pokud potřebujete lubrikant, vyhněte se tomu na bázi oleje. Poškozuje kondom, který snižuje svoji schopnost před infekcí chránit!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza těsto

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat