Nápoje pro podporu mužského libida

Je u vás doma trochu dusno, které se kromě jiného dotýká i milostného života? Správná chvíle na šípkový čaj, šťávu z červené řepy nebo granátový džus. Proč právě tohle nalít svému protějšku?

Spojení příjemného s užitečným? To jsou nápoje, které můžete servírovat partnerovi s pocitem, že z nich vytěžíte oba dva. Nebo si snad nechcete užít skvělý sex? Díky téhle medicíně bude vaše drahá polovička navíc sršet dobrou náladou. A to se jako počítá – nejen v době pandemie, která psychice a vztahům dává pořádně zabrat! Co tomu svému tedy „podstrčit“?

Dej si šípkový čaj, miláčku

Ohnivě červené plody šípku naznačují, že tato léčivá rostlina má s vitalitou mnoho společného. A jakpak by ne, vždyť patří mezi nejštědřejší zdroj vitaminu C, který je známým posilovačem imunity (a nepřítelem mužské rýmičky). Ovšem šípkový čaj má i jiná skrytá pozitiva. Dodává tělu látky, jež podporují nervový systém, prokrvují cévy, stimulují libido a příznivě ovlivňují potenci. Také zlepšují schopnost soustředění a předchází trávicím obtížím.

Kdo řepu pije, tomu se lépe žije

Lékaři, výživoví poradci i vědci jsou červenou řepou doslova uchvácení. A důvod je jasný – obsahuje vysoký podíl dusičnanů, které výrazně snižují riziko kardiovaskulárních chorob a zvyšují fyzický výkon. To se pochopitelně hodí nejen při sportu, že? Konzumace řepy rovněž detoxikuje játra, pozitivně působí na psychické rozpoložení a celkově harmonizuje organismus.

Granátový džus zažene únavu i nechuť k milování

I šťáva z granátového jablka se jeví jako fajn občerstvení – a to vlastně pro obě pohlaví. Čistí totiž cévy, což má příznivý vliv na krevní oběh a tím i hladinu energie. Podle některých expertů funguje jako tekutá viagra, neboť dokáže polechtat i to nejlínější libido a celkově zlepšuje sexuální zdraví. A kdybyste to náhodou s postelovým tělocvikem po tomhle dopingu trochu přehnali, i tehdy je správná chvíle na další doušek.

„Většina lidí netuší, že šťáva z granátového jablka má mnohem větší antioxidační sílu než hroznové víno. I díky tomu zmírňuje bolesti svalů po náročnější fyzické aktivitě,“ vysvětluje americká dietoložka Kelly Plowe.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat