Užijte si žhavý sex i v horkých dnech

Když je venku horko, stane se ze sexu jen povinnost plná potu... pokud se ho tedy nevzdáte rovnou. Existují ale tipy, při jejichž dodržení si užijete žhavý sex i za horkých nocí.

V letních dnech, kdy teploty šplhají k tropickým třicítkám, je jediné sténání, které se ozývá z našich ložnic, to způsobené vysokými teplotami. Jakmile začne téct pot proudem a krevní tlak hrozí kolapsem, končí veškerá legrace.

Ale tak to být nemusí, protože sex v horku je zábava – pokud víte, jak na to.

Slunce zvyšuje chuť

Ačkoli nás horko téměř zabíjí, zároveň zvyšuje i naše libido. Protože při slunečním svitu a vysokých teplotách se tělo celkově lépe prokrvuje – a to i pohlavní orgány. A nemluvě o všech těch hormonech štěstí, které slunce uvolňuje. Proto se zvyšuje chuť na sex, zatímco zároveň jenom samotná představa zpocených a k sobě přilepených těl v nás vyvolává zděšení.

Jak na sex v létě

K letní klasice patří určitě sex pod sprchou. Pod studeným proudem vody se tak člověk může soustředit na to podstatné. A pokud disponujete bazénem, můžete si samozřejmě dopřát i radost ve vodě. Jenom pozor na zvědavé sousedy.

Kromě toho byste si v horku měli dát pozor i na rychlost. V létě zkrátka platí heslo, že i pomalým tempem se do cíle dostanete. A slow-sex je teď stejně v kurzu…

Pro pivo se chodí do sklepa a v létě si tam můžete dojít i pro sex. Nebo pokud máte rádi přírodu, udělejte si výlet do lesa, kde budou teploty také příjemnější. Nezapomeňte si vzít deku a studené nápoje. A nenechte se nachytat!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat