Pro vášnivý sex využijte nejstarší symbol plodnosti

Smyslné, divoké a nevšední Velikonoce? Ve vaší posteli! Stačí naladit mysl i tělo. Do zásoby si kupte o pár vajíček navíc.  Díky nim prožijete den, dva či tři ve slastném oparu vášně, smyslnosti a kreativity. Vzkřísí totiž erekci i libido!

Co bylo dřív? Vejce nebo slepice? Lidé si nad touto záhadou dlouho lámali hlavu. Tedy až do 21. století, kdy londýnští evoluční biologové s konečnou platností určili, že první slepice světa se musela vyklubat z vajíčka. To je jedním z nejstarších symbolů plodnosti a zároveň, s ohledem na svoji historii, i nejmystičtější potravina. Jeho nutriční profil je sice stále kontroverzním tématem, jenže nikdo mu to nezazlívá. Proč?

Je lepší než vibrátor

Vejce obsahuje vysoký podíl cholesterolu. S ohledem na další výživné látky se vlastně jedná o zanedbatelný fakt. Vajíčko je velmi výživné. Patří k dobrým zdrojům omega-3 mastných kyselin, které zlepšují náladu, poskytuje dostatek bílkovin, jež zvyšují afrodiziakální účinky, dál v něm najdete riboflavin, vitaminy A, B5, B6, B12 a E, kyselinu listovou, vápník, selen, zinek (ten je zase nezbytný pro průtok krve) a železo. Koktejl těchto látek pomáhá vyrovnávat hladiny hormonů, bojuje proti stresu a v neposlední řadě křísí libido a dělá pohlavní orgány citlivější.

Sex ve třech? Zkuste ho!

Byl by hřích nezmínit i účinek aminokyseliny L-arginin, která pomáhá zmírnit erektilní dysfunkci. I proto někteří muži vajíčko, a to v syrové podobě, konzumují krátce před sexem. Suma sumárum, výhody vajec převyšují nad vším ostatním. Ne nadarmo většina odborníků tvrdí, že příjem i několika slepičích darů denně nezpůsobuje prudký nárůst hladiny cholesterolu v krvi, ale naopak má pozitivní účinky. Proto se těšte na Velikonoce a pojměte je čistě smyslně – ve třech. Jen vy, on a vejce.

Předehra začíná už ráno

Ke snídani kromě mazance připravte vajíčka krátce osmahnutá na másle a nebojte se ani těch vařených, která vám zůstanou. Ta můžete použít do různých masových rolád. Vajíčkový salát či pomazánka v lehčí formě s tvarohem se pro čistě jarní milostné dovádění taky hodí víc než nic jiného. Pojmete-li nejvýznamnější křesťanské svátky a oslavy zmrtvýchvstání Ježíše Krista experimentálněji a divočeji, vytvořte v pokoji příjemné klima, pokrájejte vařená vejce na kolečka a uspořádejte si soukromý raut.

Otevři ústa, zlato

Nahé partnerovo tělo obložte nejen vejci, ale i bylinkami, kupříkladu bazalkou či petrželí, a ochutnávejte svěží roční období sexy způsobem. Milenci zavažte oči, nakrmte ho a promilujte se přes sváteční volno skrz zábavnou hru. Ať hádá, čím mu po těle přejíždíte. Je to okurka, ořech, jogurt, nebo právě vejce? Za příliš mnoho špatných odhadů následuje trest – partner musí splnit úkol. Jestli si vyžádáte orální sex, masáž, piknik v posteli, pouta či sex ve vaně, už záleží na vás. Tak chlípné, zábavné a hlavně chutné Velikonoce!






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat