Žhavý sex i přes unavené tělo

Pro páry, které se i přes každodenní únavu nechtějí vzdát sexu, máme dobrou zprávu! Sexuální pozice „magické hory“ je pro unavené jako stvořená.

I když máte nedostatek volného času a v práci honíte termíny, svojí „uvolňující chvilky“ se vzdávat nemusíte. Sexuální poloha „magické hory“ slibuje relaxaci, uspokojení a zábavu.

Jaká je „magická hora“

Pozice magické hory je něžná, smyslná a sametová. Žena se uvolněně položí na břicho na hromadu polštářů. Jednu nohu nechá nataženou a druhou pokrčí. Žena si může nohy lehce zapřít, jakmile k ní muž zezadu poklekne. Tak jeho pozice připomíná vztyčenou horu a magii nestojí nic v cestě.

Další polohy pro unavené

Podobně uvolňující jsou i další polohy, které doporučujeme při únavě. Dobře se vám bude usínat po sexu v pozici „doubledecker“ – žena si obkročmo sedne na svého partnera, horní polovinou se položí na jeho horní polovinu a svoje nohy přitiskne k jeho. Ale relaxovat můžete i při poloze „lotosu“, který nabízí rozkoš v objetí, blízkosti a intimním kontaktu s pohledem z očí do očí.

Ráno poté

A když se druhý den ráno odpočatí a zrelaxovaní vzbudíte s touhou na ještě jedno číslo, vyzkoušejte rozhodně sex ve sprše! To vás rozhodně probere a nakopne energií na celý den.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat