Na olympiádě ve Vancouveru rozdají čtvrt milionu kondomů

07.02.2010 | Sex a vztahy

Olympijské hry nejsou posledních dvacet let jen přehlídkou dokonalosti fyzické krásy člověka a jeho sportovních výkonů, ale tradičně také propagací bezpečného sexu.

Proto se každá olympiáda neobejde bez kondomů. Ve Vancouveru na zimních hrách jich rozdají 250 tisíc. A ulice města budou zdobit nejen olympijské symboly, ale návštěvníci se budou potkávat s muži v převlecích Kapitána Kondoma, Methadone Mana či tzv. Bi-Curious mužů.

Zatímco první dva odkazují na parodii sexuálních akčních hrdinů propagujících pohlavní zdraví, poslední termín se přisuzuje mužům, kteří jsou v sexu vynalézaví a rádi experimentují třeba i s muži, ačkoli se neidentifikují jako bisexuálové či homosexuálové.

„Nejsou stanoveny žádné limity a můžete očekávat, že uvidíte spoustu různých postav. Žádáme dobrovolníky, kteří budou kondomy rozdávat, aby byli skutečně vynalézaví,“ přiznal mluvčí společnosti SafeGames 2010 Lucianno Colonna.

V ulicích Vancouveru budou pobíhat dvě stovky dobrovolníků v různých převlecích, kteří budou rozdávat kondomy, lubrikanty, svítící náramky, ohřívače rukou a brožury o bezpečném sexu.

„Během zahajovacího dne tu bude spousta dobrovolníků. Mnoho z nich jsou studenti a lidé, kteří vykonávají na plný či částečný úvazek povolání sociálních pracovníků,“ dodal Colonna.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat