Praktický průvodce fascinující masáží varlat

Podoba s fotbalem čistě náhodná. Zatímco při téhle kolektivní hře se 10 hráčů honí za míčem (brankáře vynechme), v posteli se prostřednictvím dvou balonků dá dosáhnout podobného uspokojení. Stačí vědět, jak je stisknout a polaskat. Co varlata potřebují a jakou věc jim nikdy nedělat?

Skořápky ořechů, váčky, pytlíky, bulvy či vejce. Ať už vám varlata připomínají cokoli, není fér je ignorovat. Ukrývá se v nich mnoho nervových zakončení, což znamená, že nejsou vnímavá jen na změny teplot, ale i rozkoš. Pořád nevíte, co s nimi? Zapojte je do předehry, jak jinak!

Z průzkumu (1) britsko-amerického výrobce sexuálních hraček MysteryVibe vzešlo, že 50 procent mužů považuje stimulaci varlat za součást masturbační rutiny a celých 87 procent majitelů koulí si přeje, aby si s nimi jejich partnerky hrály. Zdá se, že je to opravdu v kurzu. Tak nebuďte pozadu a jděte to akce.

Hlavně žádná divočina!

Nejdřív si sundejte všechny ostré náramky a prstýnky, popřípadě dávejte pozor na své nehty, které citlivým váčkům mohou ublížit. Vycházejte z toho, že řeč těla vašeho milence v tomhle směru dost napoví. Koule je třeba stimulovat tak akorát, to znamená nebýt na ně příliš hr, ale zároveň není nutné je abnormálně šetřit.

Z nuly na sto

Uvelebte se do pro vás příjemné pozice, přece jen vás čeká několik minut ruční i ústí práce. Vždy začnete jemným, něžným, téměř až romantickým stiskem, pohlazením či polibkem a teprve poté dráždění zintenzivňujte. Pokud se milenec odtáhne, cukne sebou, demonstrativně zasyčí či mezi vás a jeho klenoty zasune ruku, stimulace mu nevyhovuje.

Proč nebýt jako Serena Williams

V takovém případě s drážděním přestaňte, ale ideálně se zajímejte o to, jak postupovat správně. Ostatně, partner vám to může názorně ukázat. Požádejte ho. A teď to hlavní. Za jednu z nejzásadnějších informací, o které si pánové přejí, aby dámy věděly, je přirozená poloha varlat. Nikdy se ji nesnažte změnit. Pravé varle patří na pravou stranu, to levé zase na levou. Jakékoli překrucování a násilné pozice akorát přispívají k bolesti. Tohle není tenis!

Vodní závlaha spoustu věcí usnadní

Držte šourek v dlani, za váčky jemně tahejte a zaměřte se na linku uprostřed. Je to takový ten šev okem viditelný přímo uprostřed šourku. Velmi často, i když to pochopitelně záleží na jednotlivcích, bývá mnohem citlivější než kůže okolo něj. Přejíždějte po něm jazykem, sajte, hlaďte konečky prstů a ideálně se souběžně s tím věnujte i jiné části partnerova těla.

Jak a čím podporovat jeho nadšení?

Rty udržuje vlhké, využijte sílu slin (vhodný je i lubrikační gel na vodní bázi) a nehrajte tichou poštu. S koulemi v ústech mručte, sténejte, verbálně se vyjadřujte. Zvuk se postará o ty správné vibrace, které ústní masáži přidávají tu správnou nadhodnotu DPH. Patří-li milenec k průkopníkům a experimentátorům, navrhněte mu i použití vibrátoru. Ten přiložte na oba váčky. Jestli ho hrátky s pytlíky nadchly, není důvod, proč mu nedopřát slasti o něco víc. V obchodech s erotickými pomůckami jsou k mání postroje na varlata a penis či speciální závaží, která přinášejí pocity napětí, kývání a tahání.

Zdroje: (1) www.worldblog.mysteryvibe.com/blogs/learn/ball-busting-things-should-know-about-testicles, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat