Barvy podporující sexuální touhu

Potřebujete více spánku? Vymalujte stěny své ložnice na modro. Chcete více sexu? Pak pokoj vylaďte do karamelových tónů. Proč zrovna tahle barva povzbuzuje sexuální energii?

Lidé touží po změně, když začíná nová sezóna, ať už jde o účes, výzdobu domova, šatník nebo dokonce nový vztah. Pokud právě teď, s příchodem podzimu a zimy, uvažujete, že se pustíte do rekonstrukce svojí ložnice, začněte stěnami a propracujte se až k dekoracím a doplňkům – to vše v karamelové barvě.

Afrodiziakum, které spojuje

Podle studie Travelodge, soukromé společnosti působící v odvětví hotelů a pohostinství ve Spojeném království, Irsku a Španělsku, mají páry s karamelově zbarvenými stěnami nejvíce sexu ze všech. Milují se totiž až třikrát týdně, což se dá vědecky vysvětlit.

Karamelová hnědá připomíná čokoládu, tedy afrodiziakum známé již ve starověké aztécké víře. Ano, tak dlouho existuje spojení mezi láskou a čokoládou. Později bylo zjištěno, že konzumace kvalitního kakaa zejména u nezadaných vyvolává pocity romantiky a přitažlivosti.

Když chcete probudit svůj milostný život

Studie dále prokázala, že lidé, kteří mají modré ložnice, spí téměř osm hodin denně, což neplatí pro příznivce fialových odstínů. Pro ně noční regenerace není delší než šest hodin. O fialové se uvádí, že stimuluje kreativitu a podvědomí. Proto spánek ve fialové místnosti s větší pravděpodobností podporuje živé sny nebo dokonce noční můry. A jak je to s tolik opěvovanou červenou, barvou krve a sexu? Ani ta karamel nepředběhla. Páry, které spí v ložnicích vyzdobených v rudé, se milují „pouze“ jednou až dvakrát týdně.

Rudou ano, ale v krajkách

Jestli se tedy chystáte malovat, buďte při výběru barvy stěn důslední. Barvy působí na podvědomí a náladu a mohou ovlivnit váš životní styl. Toužíte-li po větší porci mazlení a důvěrnostech, vyhněte se šedé. Lidé s šedými stěnami mají sex jednou týdně – při dobré vůli. Mezi další barevné možnosti, které se postarají o útlum vášně, patří zelená, béžová a bílá. Co se týče nočního a spodního prádla, tam už si červenou dovolit můžete. Zvyšuje přitažlivost heterosexuálních mužů k ženám. Pro pány je dáma v rudé atraktivnější a svůdnější.

Zdroje: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5045874/ - celý článek






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat