Manuál pro páry chystající se na návštěvu sexshopu

Partnerská rutina, dočasné odloučení či experimenty s něčím novým. Uvažujete, že prohloubíte intimitu a pořídíte si nějakou hračku pro dospělé? Jestli jako milenecký pár erotický obchod navštívíte poprvé, měli byste mít svůj tajný plán!

Vyzkoušení něčeho nového v ložnici může otevřít zcela nový svět možností potěšení a zábavy. A to výrobci erotických pomůcek moc dobře vědí. Jenže i ti nejsebevědomější a nejodvážnější z nás se před návštěvou erotického obchodu mohou „zaseknout“, ať už z důvodu nejistoty, studu nebo obav s neznámého. Naštěstí jsme tu, abychom i vás provedli tím, jak to vlastně v erotických obchodech chodí.

Začněte online

I když jsou hračky, spodní prádlo nebo erotické deskové hry součástí vašich milostných hrátek, jejich společné nakupování může být zcela novým zážitkem. Vydejte se na cestu vyhledáním toho správného obchodu s pomocí Google Street View, abyste zjistili, která místa mají atmosféru, kterou hledáte.

V mezičase přemýšlejte o tom, zda aspoň trochu víte, co konkrétně chcete. Sexshopy nabízejí vše od spodního prádla přes vibrátory až po sexy karetní hry pro dospělé a lubrikanty. Abyste se před přímým vstupem do obchodu cítili pohodlně, můžete si vy a váš partner prohlédnout online nabídku obchodu, probrat nápady a získat představu o cenách.

Pojměte to jako rande

Zvažte, zda není lepší udělat si z tohoto vzrušujícího zážitku spíše rande než pochůzku. Místo toho, abyste běželi přímo do obchodu a pak spěchali domů, zarezervujte si místo v restauraci, projděte se a užijte si jeden druhého.

Co dělat přímo v obchodě?

Až dorazíte na místo, pomalu si projděte každou sekci a zbavte se pocitu, že prodavač/ka sleduje každý váš krok a dělá si o vás nežádoucí úsudky jen proto, že stojíte u regálu s análními kolíky. Prodavačka nemoralizuje, je diskrétní a pomáhá. Neváhejte se jí na cokoli zeptat, od toho tam je. Taky zvažte možnosti – včetně možností, o kterých jste v minulosti nikdy nepřemýšleli. Kromě toho, že vyberete cokoli, na čem jste se oba dohodli, může být zábavné stanovit si cenový limit a vybrat si navzájem překvapení.

Užijte si svůj úlovek

Je čas zamířit do ložnice (nebo kamkoli jinam). Než začnete, ujistěte se, že jste na to fyzicky i psychicky připraveni. Partner, který má problém s tím, aby si cokoli vibračního vzal do ruky, neuspíš ještě potřebuje ujistit, že erotická pomůcka není nepřítel, ale pomocník a zpestření. Po použití dilda nebo vibrátoru pomůcku hygienicky očistěte a uložte na bezpečné místo mimo dosah dětí a domácích mazlíčků. Hrát si s nečištěnou erotickou hračkou, která byla nesprávně skladována, je jako sebrat bonbon ze špinavé země na Václavském náměstí.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat