Sexuální polohu ovlivňuje oblíbený druh kávy

Káva. Někdo si ji dopřává před milováním, zatímco jiný až po něm. Proč tyhle dvě oblíbené věci nespojit dohromady? Vámi preferovaný druh souvisí s milostnými pozicemi!

Pro milovníky kávy může dokonale připravený šálek způsobovat konkrétní pocity. Pokud to máte stejně, věřte, že váš oblíbený kávový nápoj ledacos vypovídá o vaší náladě i sexuálních předpokladech. Jaká milostná poloha je pro vás ta pravá?

Caffè latté pro milovníky klasiky

Caffè latté, vyrobené z espressa a našlehaného mléka, je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších kávových nápojů na planetě. „Latéčko“ je klasikou, která nikdy nestárne a spolehlivě uspokojí nejzákladnější sexuální požadavky – stejně jako misionářský styl, jež se dá hravě přikořenit vypodložením pánve, změnou pozice nohou a tak dále. Ostatně, do caffé latte, když máte náladu se rozšoupnout, taky přidáte sirup – vanilkový, čokoládový nebo třeba lískovooříškový.

Špinavé chai latté se pojí s nadvládou

Chai latté je vlastně takové latté z čaje. Vzniklo kombinací caffè latté a tradičního indického nápoje masala chai (masala = koření, chai = čaj). Mezi toto koření patří, zázvor, skořice, hřebíček a pepř. Špinavá chuť uvedeného nápoje je sladká, kořeněná, krémová a divoká, proto si její příznivci dokonale užívají jízdu nahoře – v obráceném směru. Obvykle je osoba nahoře (vy) otočena směrem od svého partnera, což může párům v závislosti na jejich vztahu způsobit nové vjemy.

Ledová káva? Sázka na jistotu

Káva, která nepřišla do styku s horkou vodou, se nazývá cold brew. Vzniká tak, že večer zalijete čerstvě namletou kávu studenou vodou a necháte ji máčet ideálně kolem 12 hodin. Chuťově je jedná o vynikající nápoj, který má oproti klasické kávě vyšší sladkost a nižší kyselost. Jelikož je tato bohatá káva připravovaná pomalu, druh tempa připomíná „líný“, ale smyslný sex v pozici lžiček (oba partneři leží na boku, žena vpředu, muž za ní). Někdy holt pomalé a stabilní přirážení přináší nejlepší výsledky jak v kuchyni, tak i v ložnici.

Černá káva

Milujete černou kávu bez cukru a smetany? Pak víte, že povzbuzuje, revitalizuje, je silná, opojná a „drzá“. Jejím protějškem je psí pozice, která probouzí zvířecí pudy a určitě se nehodí pro romantiky. Pronikavý úhel, podmanění, jasné role v tom, kdo je dominantní a submisivní, z ní dělají vzrušující výzvu. Vnímáte to podobně?

Zdroje: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6659273/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat